دستگاه بسته بندی عسل
خط بسته بندی عسل (دستگاه عسل ساز) و تولید عسل یکی از بهترین راه هایی است که میتوان به کمک آن یک منبع درآمد پایدار برای فرد یا خانواده به وجود آورد. خوشبختانه عسل یکی از موادی است که امکان فاسد شدن آن وجود نداشته و میتوان در هر دمایی آن را نگهداری کرد و آن را برای مدت زمان زیادی در بسته بندی نگاه داشت.
از طرف دیگر روند تولید این محصول پیچیدگی چندانی نداشته و فرد میتواند با سرمایه کم، حجم بالایی از آن را تولید و بسته بندی کند. وجود یک پرکن عسل صنعتی جهت تولید و بسته بندی عسل می تواند کمک زیادی در بسته بندی باکیفیت کند و سرعت عمل تولید را چندین برابر کند.
نکتهای که در اینجا وجود دارد این است که راه اندازی کارخانه عسل و بسته بندی آن نیاز به چند دستگاه بخصوص دارد که تأمین آنها نیاز به سرمایه گذاری دارد. برای آشنایی بیشتر با این فرایند با ما همراه باشید.
کارگاه کوچک بسته بندی عسل
اگر قصد راه اندازی کارگاه کوچک بسته بندی عسل دارید و نمی دانید از کجا شروع کنید فراز صنعت می تواند با مشاوره رایگان شما را در راه اندازی کارگاه بسته بندی عسل راهنمایی کند. راه اندازی و احداث کارگاه بسته بندی عسل متناسب با بودجه شما انجام می شود و می توانید با خرید تجهیزات مناسب سرعت بسته بندی و فروش خود را چندین برابر کنید. دستگاه های لازم برای خط تولید عسل توسط فراز صنعت طراحی و تولید می شود.
قیمت دستگاه بسته بندی عسل
قیمت دستگاه بسته بندی عسل و تجهیزات مورد نیاز بستگی به بودجه و حجم تولید و بسته بندی روزانه شما می باشد که بهتر است برای اطلاعات بیشتر و براورد هزینه ها برای دستگاه بسته بندی عسل تماس بگیرید.
لازم به ذکر است تمام تجهیزات فراز صنعت با بالاترین کیفیت ممکن و قیمت رقابتی و منصفانه قیمت گذاری شده است و تمامی محصولات با ۲ سال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش می باشد.
مراحل تولید و بسته بندی عسل در کارخانه
مراحل بسته بندی عسل در کارخانه نیاز به تجهیزاتی دارد که با توجه به حجم تولید و بودجه می توان آن ها را سفارش داد و اقدام به بسته بندی عسل کرد. مراحل تولید و بسته بندی عسل در کارخانه به شرح زیر است.
سیستم جدا سازی موم از عسل و مخزن ذخیره
برای راه اندازی خط بسته عسل در ابتدای راه نیاز به دستگاه جداسازی موم از عسل ( استراکتور) داریم. دستگاه استراکتور عسل را از موم جدا می کند یعنی عسل را با موم داخل دستگاه می گذارند و دستگاه آن را جداسازی می کند در گام بعدی باید فرآیند تصفیه و استخراج عسل و جدا کردن کامل باقیمانده موم از عسل را انجام داد.
ابتدای تصفیه عسل از روش ته نشینی استفاده میشود. این روش به این صورت است که عسل برای مدت زمان زیادی در یک مخزن بزرگ نگهداری میشود و به آن اجازه داده می شود که حبابهای هوا از آن خارج شوند. با انجام این کار یک لایه کف مانند بر سطح عسل تشکیل میشود که با ابزارهای مخصوص آنها را جدا میکنند.
در روشهای سنتی ممکن است از تورهای پارچهای و یا تورهای فلزی مخصوص استفاده شود که تنها اجازه عبور عسل را میدهند. اما اگر به فکر راه اندازی یک کارخانه بسته بندی عسل هستید دستگاههای مخصوصی برای تصحیح عسل وجود دارد که میتوانید از ظرفیت آنها برای انجام این کار کمک بگیرید.
دستگاه شستشوی شیشه
قبل از عملیات پرکن نیاز به شست و شور و ضدعفونی کردن شیشه های مورد نظر می باشد که شیشه ها از دستگاه شیشه شور و خشک کن عبور کرده و آماده برای پر شدن توسط دستگاه پرکن می شوند که….
دستگاه پرکن تک نازل عسل
برای راه اندازی خط بسته بندی عسل در حجم اندک و کارگاهی و یا خانگی می توان از دستگاه پرکن تک نازل عسل استفاده کرد. به علت چسبندگی مواد باید دستگاه پرکن تک نازل مجهز به گرمکن و میکسر باشد تا در هنگاه تزریق مواد سرد نشود و عملیات تزریق متوقف نگردد.
دستگاه پرکن خطی ۸ نازل یا ۴ نازل مواد غذایی
دستگاه موجود برای خط بسته بندی عسل یا هر گونه مایعات غلیظ، پرکن اتومات خطی مواد غذایی می باشد که در دو نوع پرکن خطی ۴ نازل و پرکن ۸ نازل ساخته می شود که بر اساس راندمان تولید محصول، تولید کنندگان امکان سفارش و خرید دستگاه را دارند. دستگاه پرکن خطی عسل صنعتی دارای یک مخزن ۱۸۰ لیتری دو جداره برای ثابت نگه داشتن دمای محیط و مجهز به کنترل سطح مایع بصورت اتومات می باشد
دستگاه پرکن عسل و مربا
دستگاه پر کن مربا و عسل در حال حاضر یکی از پرفروش ترین دستگاه های پرکن برای خط تولید عسل و مربا می باشد.
دستگاه لیبل زن اتومات
چاپ لیبل با دستگاه لیبل زن با طراحی منحصر بفرد می تواند برای جذب مشتری و انتخاب محصول شما در بازار رقابت که با تنوع صدها طرح و رنگ مختلف وجود دارد بسیارموثر و مفید باشد.
دستگاه شیرینگ پک اتومات یا نیمه اتومات
بسته بندی جزء لازم و ضروری یک محصول است که شناساندن و نگهداری محصول از کارخانه تا توزیع و رساندن دست مشتری را برعهده دارد. بسته بندی ضمن تأمین حداقل اثرات اقتصادی و زیست محیطی، نیازهای محصول را برآورده می کند. بسته بندی خوب از مواد مناسب در ساختار خود استفاده می کند. هرگونه خلل یا غفلت عمدی و سهوی در تدوین اهداف بسته بندی، موجب خلق اقتصادی کاذب و افزایش خطاهای سیستمی می گردد.
دستگاه چسب زن کارتن
دستگاه چسب زن کارتن یکی از دستگاه هایی است که در خط تولیدهای مختلف از آن استفاده می شود. این دستگاه زمانی مورد استفاده است که به دلیل بزرگ بودن حجم بسته بندی ها و یا دلایل دیگری که تولید کننده در نظر دارد
خواص عسل
عسل مایعی شیرین است، که توسط زنبورها از شهد گل ها بدست می آید. عسل از لحاظ رنگ و شفافیت طبقه بندی می شود، مانند عسل کهربایی طلایی رنگ که اغلب مقداری قیمت بیشتری از انواع تیره خود دارد، عطر و طعم خاص عسل با توجه به نوع گل هایی که از آن شهد به دست آمده است، متفاوت است.
هر دو نوع عسل خام و پاستوریزه در دسترس همگان وجود دارد. عسل خام به طور مستقیم از موم جدا شده و بسته بندی می شود و البته به همان میزان حاوی مقدار کمی مخمر، موم و گرده خواهد بود. این باور وجود دارد که مصرف عسل خام به بیماران به حساسیت کمک می کند. عسل پاستوریزه شده گرما داده شده است و ناخالصی های آن گرفته می شود.
عسل حاوی مقدار زیادی موادی مانند مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد قند می باشد که شیرینی آن را فراهم می کند. عسل همچنین از ویژگی های ضد عفونی و ضد باکتریایی برخوردار است. علم پزشکی مدرن در صدد است تا از عسل در بهبود زخم های مزمن و مبارزه با عفونت استفاده کند.
فرآیند تولید و بسته بندی عسل
برداشت سرپوش مومی اولین مرحله از فرآیند تولید عسل طبیعی است که شامل برداشتن لایه نازک موم از روی سلول های موم عسل است که این لایه ی نازک جلوی ریزش عسل به خارج موم را می گیرد . پس از آن فرآیند جداسازی ترکیب موم و عسل از یکدیگر صورت می گیرد که این فرآیند را با استفاده از فشار زیاد تحت نیروی گریز از مرکز انجام می دهند و در آخر نیز عملیات بسته بندی انجام خواهد شد.
شرایط نگهداری عسل
سعی کنید همیشه عسل تازه تهیه کنید. چه عسل های بسته بندی شده و چه عسلهایی که به طور مستقیم از کندو داران می خرید، در صورت تازه بودن ماندگاری کیفی بیشتری خواهند داشت. عسل خالص و با کیفیت معمولاً دچار فساد میکروبی نخواهد شد. عسل به دلیل غلظت بالای قند، یکی از مواد غذایی است که به طور طبیعی محیط مناسبی برای رشد اغلب میکرو ارگانیسمها نخواهد بود همچنین عسلهای با کیفیت، دارای ترکیبات ضد میکروبی میباشند. برخی میکروب های قندی در صورت عدم رعایت شرایط نگهداری عسل و بسته بندی ممکن است باعث فساد عسل شود.