پولیشر چیست و چه کاربردی دارد؟ یکی از سوال هایی که هنگام انتخاب پولیشر باید به آن دقت کرد همین سوال است.دستگاه پولیشر و یا پولیش یک ابزار برقی محسوب می شود که به عنوان تجهیزات نظافتی صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. از پولیشر معمولا برای جلا دادن و براق کردن سطوح استفاده می کنند . کارایی فوق العاده پولیشر به این گونه است که یک مخزن آب دارد و کار شستشوی سطوح را به وسیله جلادهی سطح مورد نظر انجام می دهد. اما استفاده از پولیشر به این گونه است که تنها برای برخی مکان ها و سطوح مورد استفاده قرار می گیرد و می توان گفت که مناسب تمامی سطوح نخواهد بود.

اجزای پولیشر چیست؟

پولیشر از سه قسمت اصلی : پد یا برس ، مخزن آب تمیز و دسته قابل تنظیم تشکیل می گردد.

انواع دستگاه پولیشر

پولیشر ها با توجه به کارایی و کاربرد هایی که دارند به سه نوع برقی، بادی و شارژی تقسیم می شوند. هر کدام از این دستگاه ها مزیت و ویژگی های خود را دارند.

  • پولیشر برقی : این دستگاه با جریال مستقیم برق کار می کند.
  • پولیشر بادی : این دستگاه توسط کمپرسور کار می کند.
  • پولیشر شارژی : این دستگاه با باطری قابل شارژ که نیروی برق را در خود ذخیره دارد کار می کند.

انواع پولیشر بر اساس قدرت و توان :

تک دیسک :

  • دارای ساختار ساده
  • سرعت چرخش برش در حدود ۴۰۰ دور بر دقیقه
  • دو سرعته برای هر دو عملیات برس زنی و جلادهی
  • سرعت چرخش بالا برای صیقلی کردن سطوح و جلادهی
  • سرعت چرخش پایین برای برس زنی سطح با آب و محلول شوینده

برنشیر :

  • ساختار پیچیده تر
  • ابعاد و قطر برس بزرگتر
  • سرعت چرخش برس درحدود ۱۵۰۰ دور بر دقیقه
  • مناسب جهت سطح بالای درخشندگی و  ترمیم عمقی

برنشیر قابل تقسیم به دو دسته زیر می باشد:

  1. دارای کابل برق و مناسب برای فضاهای با مساحت کم
  2. دارای باتری و مناسب برای فضاهای با مساحت زیاد

کاربرد پولیشر چیست ؟

با توجه به اینکه توضیح دادیم پولیشر چیست و انواع پولیشر را هم مورد بررسی قرار دادیم، می خواهیم درباره کاربرد پولیشر نیز توضیح دهیم. اینکه این ابزار با توجه به انواعی که دارند چه کاربردی می توانند داشته باشند. از پولیشر ها می توان در موارد مختلفی استفاده کرد و نکته مهم این است که قبل از استفاده از آنها به این موضوع مهم توجه کنیم که به دنبال کدام کاربرد پولیشر هستیم.

به طور کلی از اصلی ترین کاربرد های پولیشر جلادهی و درخشنده کردن سطوح و وسایل مختلف است. از این دستگاه برای جلادهی و درخشنده کردن سطوح حساس و خشن مانند کفپوش و پارکت ،سنگ، بتن روکش دار، کفپوش سرامیک، بدنه خودرو و موارد مشابه استفاده کرد.

از آنجایی که بدنه خودرو پس از گذشت مدت زمانی که استفاده می شود کدر می گردد و یا به مرور زمان دارای خط و خش می شود ، برای از بین بردن این قبیل موارد از پولیش استفاده می شود . هنگامی که پولیش بر روی خودرو انجام می شود بدنه و رنگ خودرو همانند روز اول می شود و درخشندگی خاصی پیدا می کند .

راهنمای خرید پولیشر

یکی از ابزار های مناسب که برای جلادهی سطوح و متریال های مختلف استفاده می شود، پولیشر است. علاوه بر اینها از پولیشر می توان برای برش های سبک نیز استفاده کرد.

برای آن که بهترین نوع انتخاب را داشته باشید باید بدانید که چه نوع پولیشری را باید برای خود انتخاب کرده و هنگام خرید دستگاه پولیشر باید چه نکات و مواردی را در نظر بگیرید. در نظر گرفتن این نکات باعث می شود تا بهترین خرید را انجام دهید. زمانی که قرار است خریدی را انجام دهید می بایست چندین دستگاه را با یکدیگر مقایسه کرده و در نهایت بهترین دستگاه را به لحاظ ویژگی ها و مزیت های آن و کاربردی که دارد انتخاب کنید.پس  هنگام خرید باید انواع پولیشر را مورد بررسی قرار داد.

داشتن موتور پر قدرت و مستحکم، از ویژگی ها و مزیت های مهم پولیشر است. این مزیت مهم باعث افزایش طول عمر دستگاه می شود که در نهایت می توانیم به صورت طولانی مدت از این دستگاه استفاده کنیم. هنگام خرید پولیشر باید به توان قدرتی دستگاه دقت کرد و هرچه توان دستگاه بالاتر باشد قدرت بیشتری دارد.

یکی از کاربرد های پولیشر جلادهی و درخشنده کردن سطوح است. دستگاهی می تواند این کارها را به خوبی انجام دهد که سرعت چرخش بالایی هنگام کار داشته باشد. سرعت چرخش بالا سبب می شود تا کار جلادهی و درخشنده کردن سطوح ،به بهترین شکل ممکن انجام شود.

مواقعی پیش می آید که در حال کار در فضایی بزرگ هستیم و دسترسی محدود به پریز برق داریم، در این مواقع نیاز به دستگاهی داریم که دارای سیم بلند و یا شارژی باشد. این قابلیت ها باعث می شود تا با وجود محدودیت هایی که در فضای کار ایجاد می شود نیز بتوانیم به بهترین شکل ممکن کارها را پیش ببریم. انتخاب پولیشر شارژی با توجه به نیاز و در دسترس نبودن برق شهری می تواند یک انتخاب مناسب باشد.

اینها بخش هایی از ویژگی ها و مزیت های مهمی است که هنگام خرید باید آنها را در نظر گرفت. خدمات پس از فروش، دسته ارگونومیک و بلبرینگ های ضد غبار نیز از دیگر مواردی هستند که هنگام خرید پولیشر مناسب باید در نظر داشت. تمام این ویژگی ها و مزیت های مهم را می توانید در قسمت محصولات آروا مشاهده کنید و با یک بررسی همه جانبه بهترین پولیشر را انتخاب و خرید نمایید.

ویژگی های دستگاه پولیشر چیست؟

  • منبع تغذیه

منبع تغذیه دستگاه پولیشر بر دو اساس شارژی و برقی تشکیل می شود. هر کدام از این دو منبع تغذیه دارای مزایای مجزایی هستند که بر اساس میزان نیاز هر فرد تفکیک می شود . نوع شارژی پولیشر به وسیله باتری پشتیبانی می شود و برقی نیز با برق شهری کار می کند.

  • قابلیت تنظیم سرعت

معمولا این دستگاه ها به گونه ای ساخته می شوند که قابلیت تنظیم سرعت را داشته باشد تا کاربر بتواند برای برای کنترل آسان تر و انجام عملیات پولیش سرعت را به دلخواه تغییر دهد.

  • تنوع و تعداد پدها

این دستگاه ها از پد های مختلفی ساخته شده اند که و کاربر می تواند بر اساس سطح مورد نظر آن را انتخاب نماید.

  •  اندازه صفحه

اندازه صفحه پولیش نشان دهنده مساحتی است که دستگاه پولیشر می تواند پوشش دهد. در واقع در هر چقدر قطر صفحه بیشتر باشد، سطح بیشتری را می توان پولیش کرد.

  • توان مصرفی

از مهم ترین ویژگی های پولیشر می باشد،هرچقدر توان دستگاه بیشتر باشد، مصرف انرژی آن نیز بیشتر خواهد بود و همانطور که گفته شد بر قیمت نیز تاثیر می گذارد.

  •  سرعت گردش

یکی دیگر از ویژگی های مهم این پولیشر ها سرعت گردش آن می باشد. هرچه سرعت بیشتر باشد، کاربر با سرعت و کیفیت بهتری می تواند عملیات پولیش کردن سطوح مختلف را انجام دهد.

  •  گارانتی

گارانتی و خدمات پس از فروش از مهمترین ویژگی های است که حتما باید به آن توجه نمایید. سعی کنید از فروشگاه هایی خرید نمایید که خدمات پس از فروش آن مناسب و قابل دسترس باشد. شرکت آروا دارای خدمات پس از فروش منحصر به فرد در ارائه محصولات خود ارائه می نماید.

  • قیمت

از عوامل موثر در قیمت، شرکت تولید کننده، توان مصرفی، سرعت چرخش، میزان سرعت و همچنین تنوع و تعداد پد هاست که بر قیمت پولیشر تاثیر می گذارد. هر چقدر تعداد آپشن های پولیش بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش میابد.

  •  شرکت سازنده

شرکت های مختلفی هستند که تولید کننده دستگاه پولیشر می باشند. پولیشر آروا دارای بهترین کیفیت ممکن و خدمات پس از فروش منحصر به فرد می باشد .

دستگاه ماشین پوست (پولیشر) روتاری یا چرخشی (Rotary) چیست؟

  در این نوع که ساده‌ترین و اولین نوع پولیشر است صفحه‌ای که پولیش به آن متصل می‌شود مستقیم به اسپیندل متصل است و با دور مشخصی که معمولاً قابل دیمر کردن است می‌چرخد.

 در نوع فقط چرخش با دوری ثابت حول یک محور داریم. در نوع روتاری چون یک دیسک چرخان داریم قسمت داخلی دیسک (نزدیک به محور) با سرعت کمتری نسبت به قسمت نزدیک به لبه دیسک می‌چرخد و این باعث ایجاد حالت هولوگرام و دوایر کوچک روی سطح می‌شود.

بزرگ‌ترین مزیت پولیشر روتاری که مرسوم‌ترین و فراوان‌ترین نوع پولیشر بازار است سرعت بالا در لایه‌برداری و میزان لایه‌برداری بالاتر نسبت به دیگر مدل‌ها است.

  اما از دیگر معایب ذاتی این نوع پولیشر احتمال بیشتر سوزانده شدن سطحی است که در حال پولیش کردن آن هستیم.

  از عیوب دیگر پولیشرهای نوع روتاری ایجاد گشتاور گریزازمرکز بالایی هست که کنترل‌کردن پولیشر را نسبت به انواع دیگر سخت می‌کند و در صورت خارج‌شدن از کنترل به دلیل برخورد با گره چوب یا میخ یا برخورد قسمت بیرونی صفحه به مانع، باعث ایجاد خسارت روی قطعه کار می‌شود.

  بزرگ‌ترین مزیت پولیشرهای روتاری یا چرخان ساده‌بودن ساختار آن‌ها است و در مقایسه با پولیشرهای نسل‌های بعدی خود که همگی را می‌توانیم در دسته دوئال یا مولتی اکشن‌ها جای دهیم به لحاظ کیفیت کار چندان قابل‌مقایسه نیستند.

  از معایب بزرگی که پولیشرهای روتاری دارند حساسیت بالا به جهت نیرویی است که به صفحه وارد می‌کنیم.

  باتوجه‌به اندازه بالایی نیروی باربرداری که دارد و تفاوت سرعت گردش از مرکز صفحه تا لبه آن با کوچک‌ترین لغزش و یا کج کردن صفحه پولیش به‌صورت کاملاً ناهماهنگی بخشی از کار باربرداری می‌شود که در پولیش‌های خودرویی باعث ایجاد سوختگی و کچلی و دو رنگی خواهد شد و در چوب هم مخصوصاً در چوب‌های نرمی؛ مانند چوب روسی باعث ایجاد موج در کار می‌شود.

  از دیگر معایب ماشین پوست‌های چرخشی حساس‌بودن بیشتر آن‌ها به راه چوب است. بر خلاف دیگر پولیشرها در برای رسیدن به کیفیت بیشتر باید این پولیشرها را الزاماً در جهت راه چوب حرکت داد.

دستگاه های پولیش اوربیتال (orbital) چیست؟

 این دستگاه‌ها حرکات متناوب دست را وقتی در حال پاک‌کردن چیزی هستید شبیه‌سازی می‌کنند؛ اما با سرعت بسیار بالاتر و دامنه حرکتی خیلی کم‌تر.

 حرکت این نوع پولیشرها بیشتر شبیه ویبره است و حتی صدایی شبیه به آن دارند. ماشین پوست‌های اوربیتال کارکرد بسیار خوبی مخصوصاً در رنگ‌بری‌های سطوح کوچک دارند.

 به‌صورت عملی پولیشرهای اوربیتال با پدهای کوچک ساخته می‌شوند و برای سطوح کم که نیاز به‌دقت بالایی دارند پیشنهاد می‌شود.

 برای سطوح گسترده از پولیشرهای دوئال اکشن که ترکیبی از حرکات چرخشی و دیگر حرکات از جمله اوربیتال در آن‌ها وجود دارد استفاده خواهد شد.

دستگاه پولیش اوربیتال و رندوم اوربیتال (Random Orbital Sander) چیست؟

 حرکت اوربیتال شبیه سازی حرکت دست در پاک‌کردن سطوح است. دقیقاً مانند وقتی که شما در حال پاک‌کردن شیشه هستید و حرکاتی دایره‌ای وار کوچک را با حرکاتی دایره‌ای بزرگ‌تر ترکیب می‌کنید.

در نوع اوربیتال حرکات چرخشی با دامنه کوتاه دایره‌ای‌شکل در یک جهت داریم؛ اما در دستگاه پولیش رندوم اوربیتال این حرکت محدود به یک سمت نیست و در جهات گوناگون تصادفی انجام می‌شود.

 در نوع اوربیتال حرکات چرخشی بسیار کوتاه را فقط در یک‌جهت داشتیم و بدون گردش صفحه اما در نوع اوربیتال تصادفی علاوه بر اینکه حرکت اوربیتال آن در یک‌جهت نیست و به‌صورت تصادفی این جهت تغییر می‌کند،

 در رندوم اوربیتال‌ها حرکت چرخشی پد پولیش را هم داریم که البته این حرکت بر خلاف نوع روتاری حول محور نیست.

 دامنه این حرکت (به این نوع حرکت زوناری گفته می‌شود) با استفاده از دیمر و یا با پیچ‌های تنظیم‌کننده قابل‌کنترل است.

 در تعریفی دیگر می‌توان گفت که نوع اوربیتال به‌تنهایی و بدون حالت تصادفی و گردشی به انگلیسی (orbital or hand action) است که فقط حرکات کوچک دایره‌ای دارد و چرخش محور وجود ندارد. این مکانیسم را در سنباده‌های لرزان می‌توان دید و شبیه سازی کامل حرکت دست در پاک‌کردن سطوح است.

در اوربیتال‌ها البته سرعت پولیش‌کاری فدای کیفیت بیشتر شده است؛ اما برای افرادی که در پولیش‌کار حرفه‌ای نیستند می‌تواند کیفیت و ایمنی بیشتری را داشته باشد.

 تفاوت محسوس بین این نوع پولیشر و نوع روتاری عدم حساسیت به راه چوب است. در نوع روتاری اینکه شما در راه چوب یا راه پود (خلاف جهت رگه‌های چوب) پولیش‌کاری کنید تأثیر متفاوتی خواهد داشت و اکیداً توصیه شده که فقط در راه چوب پولیش‌کاری صورت گیرد.

 در انواع اوربیتال و رندوم اوربیتال محدودیت راه چوب و جهت حرکت پولیشر وجود ندارد.

 علاوه بر این پولیشر رندوم اوربیتال قابلیت کنترل بهتری روی چوب به شما می‌دهد و امکان سوختن چوب هم در این نوع پولیشر بسیار پایین است.

 وقتی از پولیشرهای رندوم اوربیتال استفاده می‌کنید تفاوت برای شما هم در کیفیت کار و هم راحتی کاربری بسیار محسوس خواهد بود.

دستگاه پولیش از نوع دو حرکته یا Dual actions

 این یک واژه کلی است و به هر نوع پولیشری که دو یا چند نوع حرکت داشته باشد بیان می‌شود.

این دسته پولیشرها تلفیقی از حرکت دوار و حرکت اوربیتال و دیگر حرکات را توأم با هم دارند که کیفیت پولیشینگ بسیار بهتری همراه با راحتی بیشتر هنگام کار ارائه می‌دهند.

 این نوع پولیشر برای پولیش رنگ و جلادادن سطوح فلزی مناسب است و برای پولیش‌کاری چوب در مرحله سنباده‌کاری هم می‌تواند کارایی مناسبی داشته باشد مخصوصاً اگر در پولیش‌کاری چوب آماتور باشید پولیشرهای دوئال اکشن قابلیت کنترل بسیار بهتری را به شما خواهند داد.

 در نوع ترکیبی هم مزیت سرعت بالای روتاری را داریم و هم دقت و ظرافت نوع اوربیتال قرار داده شده است. از نزدیک‌ترین مثال به این نوع می‌توان به سنباده‌های مشتی گرد لرزان اشاره کرد که در آن‌ها از همین مکانیسم استفاده شده است.

 در پولیشرهای دوئال و مولتی اکشن هم مانند نوع اوربیتال راه چوب در پولیش کاری چوب تأثیرگذار نیست و باتوجه‌به گشتاور کمتری که به بدن کاربر وارد می‌کند قابلیت کنترل بسیار خوبی مخصوصاً برای افراد تازه‌کار دارد.

دیگر عوامل مانند سوختن سطح چوب یا گرم شدم سطحی که پولیش می‌کنید و یا فرارکردن پولیشر در انواع پولیشر دوئال و مولتی اکشن بسیار کمتر است.

پولیشر های در چه مواردی با هم فرق دارند؟

علاوه بر مکانیسم پولیش کاری، پولیشرها تفاوت‌های دیگری برای مقایسه دارند که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

توان ماشین پوشت چقدر است؟

 منظور از توان مقدار برق مصرفی ابزار است که با عدد P نشان داده می‌شود و با واحد وات به شکل watt یا w مشخص می‌شود. هر چه این عدد بزرگ‌تر باشد؛ یعنی دستگاه در خروجی گشتاور بیشتر و در ورودی جریان بالاتری مصرف می‌کند.

 در بازار ایران برای پولیشرهای مختلف قابل‌حمل (پرتابل) بازه توان بین 600 تا 1800 وات وجود دارد که برای کار با چوب می‌توان متوسط توان 1200 وات را انتخاب مناسبی دانست.

 هشدار: در بعضی ابزارهای بررسی شده عدد توان نوشته شده روی پلاک دستگاه با مقدار واقعی توان دستگاه متفاوت است.

سایز صفحه یا پد پولیش ماشین پوست

اندازه این صفحه برای پولیشرهای روتاری رایج در بازار ایران که برای کار چوب هم مناسب است 180 میلی متر است و این عدد قطر بشقاب (plate) یا صفحه ای که پد یا سنباده به آن متصل می‌شود را نشان می‌دهد.

بشقاب پولیشرهای دوئال اکشن معمولاً 150 میلی متر است.

اندازه های کوچکتر مخصوص پولیشینگ رنگ و بدنه خودرو نیز وجود دارد که سایزهای 4 تا 6 اینچ و 7 اینچ را می‌توان نام برد.

داشتن دیمر کنترل دور در ماشین پوست

 پیشنهاد می‌کنیم پولیش‌های دارای دیمر برای کنترل دور را خرید کنید تا گسترده بیشتری از سطوح را بتوانید با آن پولیش کاری و رنگ‌بری کنید. در مواردی برای کنترل بیشتر و یا عدم ایجاد حرارت نیاز به کاهش سرعت پولیش کاری دارید.

برای پولیش در کار چوب سرعت 2500 دور در دقیقه برای دستگاه پولیش پیشنهاد می‌شود که باتوجه‌به نوع کار باید تغییر کند.

 به‌صورت کلی و به‌عنوان یک راهکار، همیشه برای شروع سرعت پولیشر دیمر دار را در حالت وسط قرار دهید و اگر سرعت برای کار موردنظر شما زیاد بود آن را کم کنید و اگر سرعت کم بود یک پله افزایش دهید.

وزن ماشین پوست چقدر است؟

پولیشر با توجه به سایز صفحه و نوع سیستم پولیشینگ آن وزن های متفاوتی دارد. انواع روتاری رایج در ایران وزن متوسطی حدود 3 کیلوگرم دارند.

ماشین پوست (دستگاه پولیش) دیمر دار

یکی از آپشن های بسیار کاربردی پولیشر داشتن دیمر است که می‌تواند محدوده سرعتی از 500 تا 4500 دور در دقیقه را کنترل کند.

توجه داشته باشید که این عدد تعداد دور در حالت بدون بار را اعلام می‌کند و در محدوده کار دور تنظیم شده کمتر خواهد بود.

شکل ظاهری و ارگونومی ماشین پوست

 پولیشرها با هر شکل ظاهری که باشند باید توسط دو دست مهار و هدایت شوند.

البته در اینجا هدف پولیشرهای دستی و قابل‌حمل است که در بیشتر مواقع به‌صورت یک دست عقب و یک دست جلو نگه داشته می‌شوند.

 در انواع اوربیتال پولیشرها که با نام‌های پولیشر موتور ایستاده یا پولیشر تفنگی نیز مشهور هستند قرارگیری دست برای کنترل پولیشر کمی متفاوت است.

 هنگام خرید دستگاه پولیش دقت کنید که قسمت بالای گیربکس عایق حرارتی داشته باشد تا هنگام دست‌گرفتن گرمای پوسته گیربکس به دست شما منتقل نشود.

محدوده لرزش یا حرکت (غیر از حرکت دورانی) در ماشین پوست

این محدوده بین 8 تا 21 میلی‌متر است که در بعضی پولیشرها قابل‌تنظیم است و باتوجه‌به سطحی که پولیش می‌کنید این عدد می‌تواند تغییر کند. محدوده لرزش فقط در پولیشرهای دوآل اکشن و اوربیتال جود دارد.

قیمت خرید پولیشر (ماشین پوست) روتاری و پولیشر اوربیتال

 طبق استعلام آیچوب از بازار ابزار قیمت پولیشر به تاریخ انتشار این ویدئو در پایین‌ترین حد 1 میلیون و 850 هزار تومان و در بیشترین قیمت 17 میلیون تومان است.

 با قیمتی حدود 3.5 میلیون تومان می‌توانید یک پولیشر روتاری مناسب برای کارگاه رنگ و کار با چوب خرید کنید.

 برای خرید پولیشر اوربیتال نیز در برندهای اروپایی و ژاپنی باید حداقل 11.5 میلیون تومان به قیمت تاریخ انتشار این مقاله کنار بگذارید؛ اما با کمتر از نصف این قیمت هم می‌توانید از برندهای چینی بازار ایران پولیشر اوربیتال خرید کنید.

تفاوت دستگاه پولیش با فرز

از نظر شکل ظاهری دستگاه فرز با پولیش شباهت زیادی به یکدیگر دارند و هر دو آن‌ها دارای یک صفحه هستند که چرخش بسیار زیادی دارند. کاربرد دستگاه فرز بیشتر برای برش انواع سنگ‌ها، حکاکی، منبت کاری و تراشکاری است. دستگاه پولیش برای تمیز کردن سطح و برداشتن خط و خش بدنه خودرو است.

لازم به ذکر است فرز قابلیت تبدیل شدن به دستگاه پولیش را دارد. از نظر شباهت دستگاه فرز با پولیش  شباهت زیادی با یکدیگر دارند ولی کاربرد متفاوتی دارند. از فرز جهت برش متریال استفاده می‌شود ولی کار صاف و صیقل دادن به عهده پولیشر است.

تبدیل مینی فرز به دستگاه پولیش

برای تبدیل کردن دستگاه فرز به پولیش وجود یک دیمر برای کنترل سرعت نیاز است. قدرت دستگاه فرز معمولا بیشتر از دستگاه پولیش است، به همین دلیل باید با پولیشرهای مختلف قابل قیاس باشد. اگر فرز به طور مداوم روشن باشد جریان هوای خنک کننده آن کم می‌شود و باعث گرم شدن دستگاه و در نهایت سوختن آن می‌شود. برای رفع این مشکل هر از چند گاهی باید دستگاه را خاموش کرد تا سرد شود. برای تبدیل شدن دستگاه فرز به پولیش باید وسایل تخصصی خود را استفاده کنید تا نتیجه خوبی به دست آورید.

سخن آخر :

با توجه به مطالب بیان شده، تا حدود زیادی متوجه شدیم که دستگاه پولیش چیست ، هنگام خرید پولیشر به چه نکاتی باید دقت کرد. انواع پولیشر کدام است و اینکه کاربرد پولیشر چیست. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با همکاران ما در آروا تماس حاصل نمایید و یا سوالات خود را در قسمت نظرات در زیر همین مطلب مطرح کنید.( سوالات و نظرات شما به سرعت منتشر می شود )