میکسر صنعتی

میکسر صنعتی یا همزن صنعتی چیست؟

میکسرها دستگاه هایی هستند که توانایی ترکیب کردن هر مایع یا جامدی را بر عهده دارند. در واقع هدف از ترکیب این مواد، رسیدن به یک ماده نهایی مورد نظر است.

به شکل استاندارد، یک میکسر دارای یک محفظه یا یک مخزن اصلی است و توسط یک تیغه یا بیلچه دوار، سعی به اختلاط یا ترکیب کردن مواد داخل مخزن می کند.

بسته به این که میکسر برای چه فرآیندی استفاده می شود، می توان برای مخلوط کردن مواد در همزن ها، از اجزایی مجزا در ساختار داخلی میکسر صنعتی استفاده کرد.

به طور معمول، بیلچه یا پاروی پهن و یا تیغه، عضوی ثا

بت از یک همزن صنعتی هستند.

تولیدکنندگان میکسرهای صنعتی، معمولا محصولات خود را همراه با چند تیغه به مصرف کننده صنعتی ارائه می دهد.

همراه بودن چند تیغه برای این است که به راحتی بتوان بسته به کاربری های لازم و مواد مورد نظر، عمل اختلاط یا ترکیب کردن را انجام داد.

جالب است بدانید که اغلب میکسرها دارای یک ماهیت مقاومتی و بهداشتی هستند. به این معنا که در برابر خوردگی ها از فولاد ضد زنگ برای ساخت آن ها استفاده می شود.

همچنین علاوه بر فولاد، نمونه هایی از آلومینیوم، تیتانیوم و چدن در ساختار میکسر صنعتی وجود دارد.

در حقیقت استفاده از آلیاژهای گوناگون در انواع صنایع مورد استفاده از میکسرهای صنعتی، وابسته به کاربری هایی است که قرار است صورت بگیرد.

همزن صنعتی

میکسر صنعتی در چه صنایعی استفاده می شود؟

بیشتر کارگاه های تولیدی در خط تولید خود از انواع مختلف همزن ها استفاده می کنند. همانطور که  می دانید میکسرها برای فرآیندهای گوناگونی به منظور اختلاط مواد بسیار سودمند هستند.

صنایعی چون کشاورزی، صنایع شیمیایی، صنایع دارویی، صنایع آرایشی و بهداشی از جمله صنعت هایی هستند که  در خط تولید خود از میکسر صنعتی بهره می جویند.

علاوه بر صنایع مذکور، از میکسرها در بحث تولید خمیر کاغذ و تصفیه آب نیز استفاده می شود.

محصولات بر آمده از فرآیندهای مرتبط با صنایع مذکور شامل موارد زیر است:

  • پلی اورتان
  • فرآورده هایی نفتی
  • سیلیکون
  • مواد شوینده
  • خمیر دندان
  • شامپو
  • محصولات دارویی
  • مواد شیمیایی خشک
  • مواد شیمیایی مرطوب
  • سیمان
  • و برخی دیگر از محصولات مهم وابسته به صنایع دیگر.

صنایعی که وابسته به دستگاه میکسر صنعتی هستند

صنایع غذایی

همزن صنعتی برای تولید انواع مواد غذایی و صنایع مختلف از جمله حلیم پزی، ماست بندی، شیرینی پزی، رب، شربت و عرقیجات گیاهی کاربرد دارد. نکته مهم در رابطه با صنایع غذایی این است که میکسرهای این صنایع باید از میله های فولادی استفاده کنند. فولاد ضد زنگ از واکنش های شمیایی مواد غذایی جلوگیری کرده و استانداردهای لازم سازمان بهداشت را دارد.

صنایع شمیایی

یکی از پرکاربردترین صنایعی که از دستگاه میکسر یا همزن صنعتی بهره می برد، صنایع شمیایی است. در این صنعت برای تولید انواع مواد شمیایی، شوینده های بهداشتی و صنعتی و مواد ضد عفونی کننده، وجود یک میکسر کاملا ضروری است.

صنایع داروسازی

مواد بهداشتی از جمله کرم های بهداشتی و مراقبتی، مواد دارویی بهداشتی و هر آنچه در صنایع دارویی دیده می شود را بدون وجود یک دستگاه میکسر صنعتی نمی توان تولید کرد.

صنایع ساختمانی

شاید شنیدن نام میکسر در صنایع ساختمان عجیب به نظر برسد؛ با این حال برای اختلاط بسیاری از مواد ساختمانی از جمله مصالح ساختمانی خمیری یا پودری، درست کردن ملات و نقاشی ساختمان با رنگ ها، از میکسرهای صنعتی استفاده می کنند.

پروانه همزن صنعتی

آشنایی با انواع میکسر صنعتی

میکسر صنعتی بسته به کار و فرآیندی که مصرف کننده از آنها انتظار دارد، به نام های مختلفی تقسیم می شوند.

انواع همزن های صنعتی که در بازار رایج هستند را در ادامه معرفی می کنیم.

1. میکسر پارویی  (Paddle Mixer)

در این همزن صنعتی یک قطعه پارویی شکل به کار رفته که در امتداد یک محور افقی در حال چرخش است.

2. میکسر ساکن  (Static Static)

تفاوت این میکسرها در نوع تیغه های آن است. تیغه های به کار رفته در این میسکر به صورت صاف، نازک و نواری شکل بوده و اجزای آن بدون حرکت هستند. در واقع در این دستگاه مخلوط کن صنعتی به جای حرکت قطعات، مواد با نیروی زیادی با یکدیگر ترکیب می شوند. یکی از مزیت های این نوع میکسر را در سادگی شستشو و تمیزی آن باید معرفی کرد که به دلیل آرایش خاص تیغه های آن است.

3. میکسر برشی بالا  (High Shear Mixer)

برخلاف میکسر صنعتی ساکن یا استاتیک که قطعات در آن حرکت نمی کنند، در میکسر برشی بالا، سرعت بسیار زیاد بوده و می توان از آن برای همگن کردن ذرات یا تجزیه و امولسیون سازی استفاده کرد.

4. میکسر درام  (Drum Mixers)

این همزن صنعتی برای ترکیب موادی که گرانروی بالایی دارند طراحی شده است. از این میکسر در صنعت ساختمان برای ترکیب انواع چسب ها و سیمان ها استفاده می کنند.

میکسر درام یک محفظه استوانه ای دارد که شروع به چرخیدن کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط می کند. در صنایعی که لازم است مواد با اندازه های مختلف به راحتی با یکدیگر مخلوط شوند، میکسر درام کارساز است.

5. میکسر خاص  (Certain Mixer)

از این میکسر صنعتی معمولا در صنایع خاصی استفاده می شود. این دستگاه می تواند برای مخلوط کردن، خمیر کردن و لایه لایه کردن مواد به کار بروند. یکی از صنایع وابسته به میکسر خاص، صنایع غذایی است که باید الزامات بهداشتی در آن کاملا رعایت شده و از میکسرهای خاص استفاده کنند.

6. هموژنایزر  (Homogenizer)

هموژنایزر از دیگر میکسرهای صنعتی است که سال ها برای پردازش مواد غذایی و تحقیقات فناوری استفاده می شده است. این دستگاه همزن صنعتی می تواند برای مخلوط کردن مواد یا تجزیه و شکستن آنها استفاده شود.

7. امولسیون  (Emulsifier)

میکسر امولسیون، یک دستگاه با سرعت بسیاری بالا است که برای ترکیب مواد از یک صفحه با منافذ زیاد استفاده می کند.

8. همزن مایعات  (Agitator)

موادی که ویسکوزیته پایینی دارند، مانند مایعات مختلف، برای ترکیب شدن یا پردازش به میکسر خاصی نیاز دارند که همزن مایعات یا اگیتاتور نام دارد. از این همزن نمی توان برای موادی که حالت چسبنده دارند استفاده کرد.

9. میکسر دسته ای  (Batch Mixer)

در نهایت به میکسر دسته ای یا بچ می رسیم که یک میکسر صنعتی برای اختلاط مواد در زمان های متغیر است. این میکسر مقداری از مواد داخل خود را مخلوط کرده و سپس آن را با مواد بعدی جایگزین می کند.

توجه داشته باشید هر کدام از میکسرهای مذکور بسته به این که قرار است در چه فرآیندی اعم از خردن کردن یا مخلوط کردن استفاده شوند، مطرح هستند.

در واقع می توان اینطور توضیح داد که نوع میکسر، بسته به متریال استفاده شده در ساختار و بسته به نوع ماده ای که قرار است ترکیب شود می تواند نام مخصوص به خود را داشته باشد.

همچنین باید در نظر داشته باشید که هر میکسر، در ارتباط با ترکیب یا اختلاط ماده خشک یا مرطوب، ممکن است نیازمند تعویض مخزن یا تیغه باشد. یا به کل ممکن است برای هر دو نوع از مواد قابل استفاده نباشد.

تفاوت میکسر پلی اتیلن، پودر بلندر و استیل با میکسر صنعتی

  • میکسر صنعتی یک اصطلاح عمومی است که برای هر نوع دستگاهی که قادر به مخلوط کردن دو یا چند ماده با هم است، به کار می‌رود. مثلاً میکسر خمیر، میکسر رنگ، میکسر شامپو و غیره. میکسر صنعتی با استفاده از قطعات مختلف مانند توربین، پروانه، شفت، الکتروموتور و غیره، حرکت دورانی را به مواد وارد می‌کند تا آن‌ها را با هم ترکیب کند.
  • میکسر پلی اتیلن یک نوع مخصوص از میکسر صنعتی است که برای تولید پلی اتیلن به کار می‌رود. پلی اتیلن یک نوع پلاستیک است که در صنایع مختلف مانند بسته‌بندی، لوله‌کشی، ساخت قطعات خودرو و غیره استفاده می‌شود. میکسر پلی اتیلن با استفاده از حرارت و فشار، مواد اولیه را به صورت گرانول یا پودر درمی‌آورد و سپس آن‌ها را با هم مخلوط می‌کند تا پلی اتیلن با خواص مورد نظر تولید شود.
  • دستگاه میکسر پودر بلندر یک نوع خاص از میکسر صنعتی است که برای مخلوط کردن پودرهای خشک و رطوبتی به کار می‌رود. این دستگاه با استفاده از یک قابلمه دوار و چندین شانه، پودرها را به صورت لایه‌ای در قابلمه قرار می‌دهد و با حرکت دورانی، آن‌ها را با هم ترکیب می‌کند. این دستگاه برای تولید محصولات مانند شیر خشک، قهوه، چای، دارو، غذای حیوانات و غیره مناسب است.
  • میکسر استیل مواد شوینده یک نوع ویژه از میکسر صنعتی است که برای تولید مواد شوینده مایع و پودری به کار می‌رود. این میکسر با استفاده از یک حوضچه استیل و چندین پروانه، مواد شوینده را با آب و سایر افزودنی‌ها مخلوط می‌کند و با حرارت دادن، آن‌ها را همگن و پخش می‌کند. این میکسر برای تولید محصولات مانند شامپو، صابون، جوش شیرین، سفید کننده و غیره مناسب است.

اکثرا با شنیدن نام الک، به یاد غربال‌کردن مواد می‌افتیم. دستگاه سرند یا الک صنعتی هم دقیقا همین‌کار را انجام می‌دهد و همانطور که از نام آن مشخص است، مواد خام را الک کرده تا ذرات بزرگ و کوچک را از یکدیگر جدا کند. در صنعت به‌ویژه معادن و کارخانه‌ها از این دستگاه علاوه‌بر حمل مواد، برای جداکردن خاک، سنگ، فلز، انواع کانی‌های معدنی و… استفاده می‌شود. در این مقاله برایتان توضیح می‌دهیم که دستگاه سرند چگونه کار می کند. همچنین در مورد کاربرد، مزایای استفاده و خرید دستگاه نیز اطلاعاتی را در اختیارتان قرار می‌دهیم.  

سرند چیست؟

همانطور که در ابتدای مطلب هم بیان کردیم، سرند دستگاهی است که برای الک، غربال‌کردن یا جداسازی مواد در کارخانه‌ها و معادن مورد استفاده قرار می‌گیرد. قبل از پیشرفت تکنولوژی برای الک‌کردن مواد از الک‌های دستی استفاده می‌شد که امری زمان‌بر بود. خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی الک‌های صنعتی برقی تولید شد که افزایش راندمان تولید و طول عمر سرند را به‌همراه داشت. در واقع دستگاه سرند در هر ساعت می‌تواند به جداسازی و تفکیک چندین تن از مواد بپردازد. از این رو به یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین دستگاه‌های مصرفی در صنایع مختلف برای جداسازی دانه‌ها یا ذرات کوچک و بزرگ از یکدیگر تبدیل شده‌ است.

درصورتی که مشتری درخواست کند، تعداد بیشتری از توری‌ها را روی هم قرار می‌دهند و دستگاه سرند چند طبقه می‌شود تا جداسازی مواد در اندازه‌ مورد نظر انجام شود. به عنوان مثال دستگاه الک صنعتی می‌تواند مواد را از 350 میکرون تا 350 میلی‌متر از یکدیگر تفکیک کند و این کار را می‌توان با افزایش تعداد طبقات و توری‌ها انجام داد.

دستگاه سرند چگونه کار می کند؟

در پاسخ به این سوال که دستگاه سرند چگونه کار می کند، باید بگوییم که ابتدا دستگاه را روی اولین طبقه توری قرار می‌دهند. سپس با کمک موتور ویبره که در ادامه آن را توضیح خواهیم داد، به ارتعاش درآمده و شروع به تکان خوردن می‌کند. این لرزه‌ها باعث می‌شود تا موادی که داخل توری‌ها قرار دارند (برای آنکه مواد غربال‌شده بهتر و بیشتر از هم تفکیک شوند و محصول نهایی یکدست‌تر شود، تعداد طبقات بیشتر می‌شود.)، از هر طبقه به طبقه پایین‌تر بریزند. این کار تا آخرین طبقه سرند ادامه پیدا می‌کند و به این ترتیب دانه‌‌های یکسان با غیریکسان از هم تفکیک می‌شوند.

همانطور که قبلا هم گفتیم، دستگاه سرند صنعتی می‌تواند به جداسازی مواد بین 350 میکرون تا 350 میلی‌متر بپردازد که این کار با افزایش تعداد طبقه‌های توری امکان‌پذیر خواهد بود.

دستگاه سرند

کاربرد دستگاه سرند

توضیح دادیم که از دستگاه سرند در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع و کارخانه‌ها برای جداسازی مواد بزرگ و کوچک و به عبارت‌دیگر یکسان‌سازی دانه‌ها استفاده می‌کنند. کاربردهای این دستگاه باتوجه به نوع محصول متفاوت است. از جمله کاربردهای این دستگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرند کردن چای: از دستگاه سرند برای الک‌کردن چای و سایر گیاهان خشک‌شده کمک می‌گیرند. انواع دمنوش‌ها و محصولات گیاهی نیز توسط توری‌های دستگاه که معمولا در 3 تا 4 طبقه روی هم قرار دارند، الک می‌شوند و محصول نهایی با سایزبندی یکسان در حالی که ضایعات از آن‌ جدا شده است، آماده می‌شود.
  • سرند کردن مغزیجات: الک کردن مغزیجات مانند تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، بادام زمینی و… نیز با کمک دستگاه سرند صنعتی انجام می‌شود.
  • غربال حبوبات: یکی از کاربردهای دستگاه سرند، تفکیک حبوبات کوچک از بزرگ و یکسان‌سازی اندازه آن‌هاست. در کارخانه تولید حبوبات، الک صنعتی کمک می‌کند تا محصولی باکیفیت و در یک اندازه برای فروش آماده و بسته‌بندی شود.
  • الک کردن خاک: یکی دیگر از کاربردهای اصلی دستگاه سرند صنعتی، الک کردن خاک و تفکیک دانه‌های شن و ماسه و سنگ‌ریزه از هم با کمک سرند خاک و ماسه است. جالب است بدانید که بزرگ‌ترین الک صنعتی نیز در صنایع معدن، سنگ و خاک استفاده می‌شود تا به کمک آن بتوانند دانه‌های شن و ماسه و… را از یکدیگر جدا کنند و محصول نهایی به صورت دانه‌های یک‌اندازه و یکسان برای عرضه به مشتری، تولید شود.
  • تفکیک مواد اضافی از کاغذ: یکی دیگر از کاربردهای سرند، تفکیک پلاستیک، چسب و موم از خمیر کاغذ در کارخانه‌های تولید کارتن و کاغذ است.

به طور کلی از دستگاه سرند در صنایع غذا و نوشیدنی، داروسازی، لوازم آرایشی و بهداشتی، معدن، بازیافت، کشاورزی و… استفاده می‌شود.

مزایای دستگاه سرند یا الک برقی

مزایای دستگاه سرند یا الک برقی

باتوجه به کاربرد زیاد دستگاه سرند در صنایع مختلف، قطعا استفاده از این دستگاه، مزایای زیادی دارد. برخی از مهم‌ترین مزایای استفاده از الک برقی عبارت‌اند از:

  • قابلیت کنترل و برنامه‌ریزی ارتعاش هنگام تفکیک مواد
  • امکان تعویض (افزایش یا کاهش)، طبقات توری دستگاه
  • افزایش راندمان کاری و تولید چندین تن مواد تفکیک شده در هر ساعت
  • صرفه‌جویی در هزینه و زمان به دلیل کارایی و راندمان بالای دستگاه
  • امکان تولید محصولی باکیفیت و یکدست با دانه‌هایی از سایز 35 میکرون تا چند سانتی‌متر
  • استحکام بدنه و طول عمر دستگاه به دلیل استفاده از ورق‌های ضخیم در ساخت دستگاه
  • امکان کنترل کردن دور موتور ویبره و نیروی تفکیک مواد توسط موتور اینورتر

نقش موتور ویبره در عملکرد سرند

این موتور الکترومکانیکی با ایجاد لرزش و ارتعاش در دستگاه سرند که به کمک برق DC کار می‌کند، باعث می‌شود تا سرند به تفکیک و جداسازی دانه‌ها از توری‌هایی که در طبقات مختلف روی هم چیده شده‌اند، بپردازد. موتور ویبره متشکل از تعدادی محافظ عایق‌بندی شده، تعدادی شفت نیم‌دایره‌ای شکل، میله، پیچ و مهره و یک الکتروموتور برای تولید نیروی محرکه است.

با کمک موتور ویبره می‌توان لرزش‌های ایجادشده را کنترل و برنامه‌ریزی کرد و با توجه به نیاز، شدت آن را کاهش یا افزایش داد. از طرفی زمانی‌که به جای الکتروموتورها از موتور ویبره در سرند استفاده شود، علاوه بر کاهش مصرف برق، راندمان بالا، تولید توان لازم برای ایجاد لرزش و خاصیت ضدآب و ضد گردوخاک نیز باعث طول عمر دستگاه می‌شود.  

معرفی بالابرهای صنعتی

بالابرهای صنعتی انواع مختلفی دارد و معمولا به تجهیزاتی گفته می‌شود که کاربرد صنعتی دارند و بصورت اختصاصی با ویژگی‌های خاص طراحی شده‌اند.

محبوبیت بالابرهای صنعتی به دلیل طراحی قوی و قابل اعتماد بودن آنها است. بالابرهای صنعتی مسافران و مواد مختلف را به مناطق مرتفع حساس در سایت‌های صنعتی منتقل می‌کنند و نیاز به بالا رفتن از پله را از بین می‌برند که باعث افزایش ایمنی و بهره‌وری می‌شوند.

انواع مختلفی از بالابرهای صنعتی وجود دارد که هر کدام برای یک کاربری خاص طراحی شده‌اند. برخی از انواع رایج‌تر آنها عبارتند از:

  • آسانسور‌های باری: این بالابر برای حمل مواد و محصولات از یک سطح به سطح دیگر استفاده می‌شود. آسانسور‌های باربری می‌توانند سکویی یا دارای کابین باشند.
  • آسانسور پرسنل: این نوع بالابر برای جابجایی افراد در ارتفاعات مختلف استفاده می‌شود. بالابر‌های پرسنلی می‌توانند به شکل سکو یا قفسی باشند.
  • لیفتراک: این بالابر برای حمل بار‌های سنگین در کاربرد‌های صنعتی استفاده می‌شوند. لیفتراک‌ها می‌توانند برقی، گازی یا گازوئیلی باشند.
  • بالابر قیچی: این نوع بالابر صنعتی برای بلند کردن بار‌های سنگین در کارگاه‌ها یا کارخانجات استفاده می‌شود. بالابر‌های قیچی به این دلیل محبوب هستند که استفاده از آن‌ها آسان است و بسیار متنوع هستند، اما محدودیت ارتفاع دارند.
  • بالابر‌های هیدرولیک: از این بالابر برای حمل بار‌های سنگین در ارتفاعات مختلف استفاده می‌شود. بالابر‌های هیدرولیک از سیستم پمپ هیدرولیک برای بالا بردن بار استفاده می‌کنند.

تفاوت بالابر صنعتی و ساختمانی

با اینکه هر دو تقریبا یک کاربری دارند، اما تفاوت‌هایی با هم دارند که در ادامه به طور مختصر درباره آن توضیح خواهیم داد.

  • آسانسور‌های صنعتی

آسانسور‌های صنعتی که به آن بالابر صنعتی هم می‌گویند، روشی مطمئن برای حمل و نقل کارگران، تجهیزات و مواد سنگین در سایت‌های ساخت و ساز و کارخانه‌های بزرگ هستند. این دستگاه برای حمل و نقل عمومی نیستند!

آسانسورهای صنعتی معمولا اتوماتیک هستند و هیچ اپراتوری در کابین وجود ندارد. آسانسور‌های صنعتی بسته به نوع ساخت و مدل طراحی شده می‌توانند افراد و بارها را به ارتفاعات کم، متوسط ​​و بلند حمل کنند. از ویژگی‌های آسانسور‌های صنعتی می‌توان به مکانیسم‌های ایمنی بسیار خاص آن اشاره کرد. از این موارد می‌توان به سیستم‌های ضد انفجار، ضد سقوط، فرود اضظراری و… اشاره کرد. همچنین این آسانسورهای در برابر شرایط مختلف آب و هوایی و محیطی مقاوم هستند.

برخی از بالابرهای صنعتی با توجه با کاربری آن، در برابر قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و سایر مواد خطرناک مقاوم هستند و بصورت خاص برای این نوع کاربری طراحی شده‌اند. آسانسور‌های صنعتی طوری طراحی می‌شوند که یک عمر کار کنند!

آسانسور‌های صنعتی از انواع سیستم‌های محرک مانند هیدرولیک یا کششی استفاده می‌کنند.

قطعات و مواد بکار رفته در این نوع آسانسورها بسیار با کیفیت هستند و همین موضوع باعث بالا رفتن کارایی آنها شده است.

  • بالابرهای ساختمانی

بالابر‌های ساختمانی که به آنها بالابر کارگاهی هم گفته می‌شود، اغلب یک کابین به شکل قفس هستند که تجهیزات و مواد را به صورت عمودی در محل حمل می‌کنند. بالابر در پروژه‌های ساختمانی یا کارگاه‌ها بسیار پرکاربرد است. دو نوع اصلی از این نوع بالابرها وجود دارد:

  • باربر
  • پرسنل‌بر

باربرها تجهیزاتی مانند ابزارآلات و مصالح را که برای حمل با دست خیلی سنگین هستند، بالا و پایین می‌برند، اما پرسنل را حمل نمی‌کنند! این نوع بالابرهای ساختمانی معمولا فقط در پروژه‌های کم ارتفاع استفاده می‌شوند.

بالابر‌های پرسنلی کاربردی دوگانه دارد که هم انسان و هم تجهیزات را بالا و پایین می‌برد. مشابه بالابرهای صنعتی، بالابر‌های پرسنل هم بسیاری از مکانیسم‌های ایمنی را برای محافظت از خدمه در خود دارند. این ویژگی‌ها ایمنی شامل مکانیسم‌هایی است که از سقوط آزاد و نقص در عملکرد تجهیزات بالابر جلوگیری می‌کند.

مزایای استفاده از بالابرهای صنعتی

اگر تصمیم دارید یک آسانسور صنعتی در کارخانه یا سایت ساخت و یاز خود نصب کنید، بهتر است با مزایا و معایب آن آشنا باشید.

  • بهره وری بالا

آسانسور‌های صنعتی از تکنولوژی کشش یا قفسه و پینیون استفاده می‌کنند که امکان حمل سریع و ساده بار‌های سنگین را فراهم می‌کند.

وقتی پرسنل و بار سریعتر به مقصد می‌رسند، زمان صرف شده برای بالا رفتن از پله‌ها یا داربست کاهش پیدا می‌کند. آسانسور‌های صنعتی می‌توانند به میزان قابل توجهی بهره‌وری را در تأسیسات صنعتی برای کار‌های تعمیر و نگهداری و عملیاتی افزایش دهند.

  • ایمنی بسیار بالا

استفاده از آسانسور‌های صنعتی به جای بالا رفتن از پله، خطر سقوط و آسیب را کاهش می‌دهد. آسانسور‌های صنعتی دارای طیف وسیعی از ویژگی‌های ایمنی هستند.

در صورتی که سرعت کابین آسانسور بیشتر از حد مجاز شود، درها قفل شود، سیستم حسگر اضافه بار را تشخیص دهد و…، مکانیسم ایمنی بکار خواهد افتاد تا ایمنی مسافران را افزایش دهد.

  • صرفه‌جویی در فضا

آسانسور‌های صنعتی دارای طیف وسیعی از گزینه‌های نصب است که به شما این امکان را می‌دهند آن را در هر فضایی نصب کنید.

فن‌آوری محرک این نوع آسانسور نیازی به ماشین آلات مجزا یا شفت آسانسور ندارد و می‌توان آن را در برابر هر سازه‌ای به صورت عمودی، شیب دار و یا در برابر سطوح منحنی نصب کرد.

  • صرفه‌جویی در هزینه

جابجایی دستی بار در فواصل طولانی می‌تواند بهره وری کارخانه یا محیط کارگاه را کم کند و در عین حال هزینه‌های نیروی کار را افزایش دهد.

بالابرهای صنعتی جدید و مدرن می‌توانند به کاهش این هزینه‌ها و افزایش سودآوری برای شما مفید باشند. همچنین این روش حمل و نقل برای کالا‌ها و تجهیزات ایمن‌تر است که به کاهش آسیب‌ها و افزایش طول عمر محصولات شما کمک می‌کند.

  • استفاده راحت

سرعت و ایمنی آسانسور صنعتی، آن را به سیستمی مناسب برای حمل و نقل کالا تبدیل می‌کند و به پرسنل اجازه می‌دهد مواد را به راحتی بین سطوح مختلف جابجا کنند.

  • کاهش خطر و صدمات احتمالی

حتی کارگران باتجربه هم ممکن است برای حمل کالا بین بخش‌ها و تاسیسات به صورت دستی مشکل داشته باشند و این می‌تواند منجر به بروز حوادث و صدمات جبران‌ناپذیری شود.

پرسنل با فعالیت فیزیکی که انجام می‌دهند به مرور خسته می‌شوند و ممکن است در برابر لغزش و سقوط از پله آسیب‌پذیر شوند. یک آسانسور صنعتی می‌تواند این خطرات را کاهش دهد.

نصب بالابرهای صنعتی در سایت ساختمانی یا کارخانه شما می‌تواند باعث کاهش تصادفات شود و در عین حال بهره وری و سودآوری را افزایش دهد.