میکسر صنعتی چیست؟

به طور کلی اگر بخواهیم بگوئیم که دستگاه میکسر صنعتی چیست؟ یا مخلوط کن صنعتی قوی چیست؟ می توان گفت که ماشین آلاتی هستند که مواد ها را با هم ترکیب می‌کنند، امولسیون می‌کنند، همگن می‌کنند و یا به‌طور دیگری مواد را به یک ماده می‌آمیزند. میکسر های صنعتی تقریباً هر نوع جامد یا مایعی را که برای تشکیل محصول نهایی لازم است، کاملاً ترکیب می‌کنند. به طور خلاصه این نوع دستگاه میکس دستگاهی برای هم زدن مواد غذایی و میکس مواد شیمیایی نختلف با یکدیگر می باشند.

انواع دستگاه میکسر صنعتی

انواع میکسر های مورد استفاده در صنعت می توان این گونه شرح داد:

مخلوط کن و میکسر صنعتی انواع مختلفی دارد و محصولات مختلف به تکنیک های اختلاط متفاوتی نیاز دارند. بسته به مواد عمده ای که باید میکس و مخلوط شوند، اختلاط صنعتی ممکن است در طیف وسیعی از دماهای مختلف پردازش و فشارهای عملیاتی انجام شود.

تجهیزات میکسر صنعتی یا مخلوط کن صنعتی، معمولاً با تیغه‌ها و موتورهایی طراحی می‌شوند که به‌طور خاص برای انجام مکانیزم‌های هندلینگ خاص طراحی شده‌اند. میکسر صنعتی مواد شیمیایی و مواد غذایی از پر کاربرد ترین انواع دستگاه های همزن صنعتی یا دستگاه میکس هستند.

نمونه‌های متداول روش‌های مختلف پردازش شامل مخلوط کردن پودرهای خشک توسط میکسر پودر ، مخلوط کردن خمیرهای با ویسکوزیته بالا، همگن کردن، امولسیون کردن، تجمع یا کاهش اندازه ذرات است.

قیمت دستگاه میکسر صنعتی

همانطور که گفته شد میکسر های صنعتی دارای انواع مختلفی با کارایی های گوناگونی هستند. هر نوع از دستگاه میکسر صنعتی یا دستگاه مخلوط کن صنعتی قیمت متفاوتی دارند. برای استعلام قیمت دستگاه میکسر صنعتی بهتر است با ما تماس بگیرید تا مشاوران ما علاوه بر راهنمایی و معرفی بهترین مورد از دستگاه میکسر برای رفع نیاز شما، قیمت هر دستگاه را خدمت شما ارائه دهند.

خرید مخلوط کن صنعتی

اگر قصد خرید دستگاه میکسر صنعتی در انواع مدل ها و کاربرد ها را دارید. اگر به دنبال بهترین مخلوط کن صنعتی یا میکسر هستید.

زاگرس ماشین کرج با تولید انواع دستگاه میکسر صنعتی، مخلوط کن نیمه صنعتی، مخلوط کن صنعتی ایرانی، میکسر پودر و… در خدمت شما می باشد.

برای دریافت مشاوره رایگان و تخصصی در زمینه خرید دستگاه میکسر صنعتی می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید تا همکاران ما شما را به طور کامل راهنمایی کنند.

انواع مخلوط کن ها و میکسر های صنعتی

برخی از رایج ترین انواع دستگاه میکسر یا مخلوط کن صنعتی برای پردازش پودر عبارتند از:

ریبون میکسر بلندر

همزن همگن با محفظه مخروطی یا استوانه ای و تیغه های مخلوط کن مارپیچ تیز در امتداد شفت. چند مدل از انواع دستگاه میکسر ریبون بلندر یا میکسر پودر معروف:

  • دستگاه بلندر ادویه جات،
  • دستگاه میکسر پودر لباسشویی و پودر شستشو،
  • دستگاه میکسر پودر آبمیوه و ژله،
  • بلندر خوراک دام و طیور،
  • دستگاه میکسر صنعتی قهوه،
  • میکسر خانگی و کارگاه،
  • دستگاه میکسر یا مخلوط کن آرد و خمیر،
  • بلندر ماسه، سیمان، گچ و… .

. میکسر تویین شفت (دو شفت)

 میکسر صنعتی همگن کننده با محفظه های اختلاط استوانه ای دوتایی و بازوهای همزن که بهترين نوع ميكسر صنعتی بتن می باشد.

2. میکسر عمودی

 یک میکسر مواد غذایی همگن کننده یا آسیاب مخلوط کن، که با یک ابزار مخلوط کن مارپیچی که یک جریان رو به بالا از کالاهای مخلوط نشده در حاشیه و یک جریان رو به پایین از کالاهای مخلوط در اطراف شفت ایجاد می کند.

3. میکسر هموژنایزر تحت خلاء

تجهیزات مخلوط کن صنعتی که خلاء مهر و موم شده ای را ایجاد می کند که در آن مواد تحت شرایط فشار مختلف مخلوط می شوند. ممکن است برای انجام عملیات خشک کردن خلاء صنعتی گرم شود.

4. راکتور اختلاط یا میکسر راکتور

یک دستگاه میکسر صنعتی با یک محفظه تحت فشار که در آن مواد واکنش پذیر شیمیایی برای اختلاط، واکنش و یا پوشش معرفی می شوند.

5. میکسر استاتور روتور

همچنین به عنوان یک دستگاه میکسر صنعتی با برش بالا شناخته می شود. یک میکسر همگن با تیغه های همزن عمودی بلند و چرخان که از بالا پایین می آیند. برای صنایع دارویی و بهداشتی جهت همگن سازی قوی انواع محلول ها.

6. میکسر صنعتی درام بلندر

ک مخلوط کن صنعتی کوچک با یک تیغه همزن مارپیچ و یک محفظه اختلاط چرخان.

7. میکسر صنعتی پین

یک آگلومراتور رشدی که در آن مواد در اطراف محیط یک محفظه افقی غلت می‌خورند و باعث دانه‌بندی آن‌ها می‌شوند. پین میکسر های صنعتی برای مخلوط مواد خیلی ریز مثل پودر کاربرد زیادی دارند.

8. میکسر صنعتی پارویی

این میکسر خود دارای دو نوع است که بر حسب تعداد محور های چرخشی شامل: 1. محوره (تک شافت) که کوچک است 2. دو محوره (دو شافت) که بزرگ تر می باشد.

9. میکسر ساکن

همه متریال های این نوع میکسر صنعتی به صورت ساکن هستند که 2 پره نازک و نواری در میکسر ساکن کار گذاشته شده است. از جمله مزایای این میکسر صنعتی تمیز کردن و نگهداری راحت می باشد.

10. میکسر صنعتی دسته ای

این میکسر صنعتی برای مخلوط کردن مواد با برنامه ریزی زمانی در میکس های مختلف به کار گرفته می شود. در این روش میکسر مقداری از مواد را مخلوط می کند و در مرحله ی بعدی با مواد بعدی تعویض و یا دسته می کند.

11. میکسر صنعتی خاص

از این میکسر صنعتی برای هم زدن، خمیر کردن، مخلوط سازی، ترکیب و یا لایه بندی ماده اولیه در صنایع غذایی و خصوصا صنایع آرد استفاده می‌شود. 

12. میکسر درام

این میکسر صنعتی برای صنایع مختلفی مثل میکسر بتن، موزائیک، ملات خانه سازی، کفپوش و جدول، میکس انواع رنگ صنعتی و میکس مواد غذایی به کار گرفته می شود. قرار می گیرد. کاربرد این دستگاه برای مخلوط کردن مواد جامد و مایع کاربرد دارند.

13. دستگاه میکسر دوار

دستگاه میکسر دوار، به دلیل حجم بالای مخلوطی که تولید می‌کند، در صنایع بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه با داشتن دو محفظه، مواد مخلوط شده را به صورت چرخشی و در دو جهت مخلوط می‌کند.

14. دستگاه میکسر خمیر

دستگاه میکسر خمیر، برای مخلوط کردن خمیر و تولید خمیر نان، شیرینی و کیک به کار می‌رود. این دستگاه با قابلیت تنظیم سرعت و دارای تیغه‌های خاصی است که خمیر را به صورت یکنواخت می‌کند.

15. دستگاه میکسر واکنشی

دستگاه میکسر واکنشی، برای تولید محصولات شیمیایی و دارویی به کار می‌رود. این دستگاه با داشتن تجهیزاتی مانند تانک‌های مخلوط کننده و سیستم‌های کنترل دما و فشار، مواد شیمیایی را به صورت یکنواخت مخلوط می‌کند.

16. دستگاه میکسر خوراکی

دستگاه میکسر خوراکی، برای تولید انواع خوراکی‌های حیوانی و پرندگان به کار می‌رود. این دستگاه با داشتن تیغه‌های خاص و سیستم‌های تهویه، مواد خوراکی را به صورت یکنواخت مخلوط می‌کند.

بهترین میکسر صنعتی

چه چیزی یک میکسر صنعتی با کیفیت را تعریف می کند؟

میکسر صنعتی طیف وسیعی از مکانیسم‌های جابجایی را پوشش می‌دهد، بنابراین تولیدکنندگان میکسر صنعتی باید از دانش بالایی برخوردار باشند و تجربه گسترده‌ای در آزمایش انواع تجهیزات و محصولات داشته باشند تا بتوانند دستگاه مخلوط کن صنعتی بهینه را برای هر نوع کاربرد خاصی توصیه کنند.

زاگرس ماشین برای چندین دهه، انواع دستگاه میکسر پودر صنعتی سفارشی را برای استفاده در بخش های مختلف بازار طراحی، تولید، عرضه، مهندسی و آزمایش می کند.

برای خرید بهترین دستگاه میکسر صنعتی می توانید از طریق ما اقدام نمائید.

همزن صنعتی | میکسر صنعتی | مخلوط کن صنعتی

در صنعت های مختلف برای میکس کردن چندین مواد شیمایی باهم از همزن صنعتی استفاده می کنند. در هر صنعت بسته به نوع آن مواد نیاز به مخلوط شدن دارند و هر دستگاه همزن صنعتی با توجه به نوع مواد و آپشن یا ویژگی هایی که برای آن در نظر گرفته می شود طراحی و ساخته می شوند. میکسر صنعتی انواع مختلف و متفاوتی دارد مانند میکسر رنگ. اما چون کار تمامی این دستگاه ها مخلوط کردن در ابعاد گسترده و بزرگ است بنابر این در فرایند مخلوط کردن به صورت کلی آنچنان تفاوتی باهم ندارند.

انواع طراحی میکسر صنعتی

به صورت کلی طراحی و ساخت میکسر یا همزن صنعتی را به سه دسته تقسیم می کنند. دسته اول دستگاه میکسر صنعتی را متناسب با موادی طراحی می کنند که قابلیت مخلوط همزمان دو ماده را باهم داشته باشد. دسته دوم میکسر مواد شیمایی می باشند علاوه بر میکس وظیفه خرد کردن، له کردن و یا به عبارتی آسیاب کردن مواد را برعهده دارند. اگر بخواهیم تفاوتی برای این دسته و دسته قبل بگوییم باید به همزمان بودن فرایند آسیاب و مخلوط اشاره کنیم. زیرا در دسته اول فقط مواد باهم ترکیب می شوند و ذرات درشت همان قدر درشت باقی می مانند. به عبارتی بیشتر متناسب با مواد رقیق و بدون هر گونه اضافات است که در دسته دوم چنین نیست. اما دسته سوم آن دسته یک همزن صنعتی بزرگ می باشد که تنها مواد آسیاب شده را با مواد دیگر مخلوط می کند تا ماده اصلی بدست آید. 

همزن های صنعتی با دومیکسر

معمولا برای موادی که از غلظت بالایی برخوردار باشند از همزن های

با دومیکسر استفاده می کنند. همچنین این میکسر ها در جهت های مختلف میچرخند. برای موادی که خمیری شکل هستند و یا جنس آن مواد سنگین و نیازمند همزدنی بیشتر با سرعت بالاتر هستند از این همزن ها استفاده می کنند. 

نکات استفاده از همزن صنعتی

ظرفیت استاندارد همزن صنعتی میزانی بالغ بر 1 تا 40,000 لیتر می باشد. برای اینکه همزن کارایی بهتر و راندمان بالاتری داشته باشد معمولا پس از طراحی و ساخت دستگاه یک برگه که به عنوان برگه تولید شناخته می شود. برای هر دستگاه در نظر گرفته شده تا مشخص کند چه میزان موادی با چه درصدی به طرز درست و صحیح وارد این دستگاه شوند. توجه داشته باشید که غلظت مواد داخل همزن صنعتی باید به گونه ای باشند که در فرایند میکس مواد دستگاه با اختلالی مواجه نشود و بتواند بدون هیچ وقفه ای به کار خود ادامه دهد.

حتما دقت فرمایید که از نکاتی که در این مقاله برایتان بازگو شد استفاده کنید. چرا که سهل انگاری در فرایند ترکیب مواد می تواند خسارت ها و هزینه ای زیادی را برای شما ایجاد کند. به عنوان مثال در صنعت رنگ سازی مقدار رنگ پایه به کار رفته در همزن رنگ سازی باید به مقدار کافی باشد. و در صورت عدم رعایت این نکته ممکن است توده ای خشک یا خرد شونده بدست آید که نتواند چسبندگی لازم برای ایجاد تنش برشی را ایجاد کند.

همچنین اگر مقدار درصد رنگ پایه کم باشد شرایطی همانند فوق پدید خواهد آمد. حلال‌ها مرطوب کننده های خوبی هستند اما دارای چسبندگی نمی باشند. رنگ دانه‌ها نه تنها از نظر میزان جذب روغن و خصوصیات مرطوب شوندگی سطح شان با هم تفاوت دارند بلکه از لحاظ مرطوب شوندگی در مقابل رنگ پایه های مختلف نیز متفاوت اند بنابراین برای مخلوط کردن رنگ پایه و رنگ دانه باید بهترین نسبت انتخاب شود.

انواع همزن صنعتی و کاربرد هر کدام

تاکنون درباره چگونگی کارد کرد همزن صنعتی و همچنین تقسیم بندی براساس طراحی و ساخت دستگاه صحبت کردیم. علاوه بر آن برای تفهیم بیشتر مثالی از همزن صنعتی رنگ آوردیم. در این قسمت می خواهیم بیشتر به انواع همزن صنعتی در ابعاد مختلف بپردازیم تا به شما عزیزان کمک کند که متناسب با موادی که برای همزدن و مخلوط ردن احتیاج دارید بهترین دستگاه را سفارش دهید. اگر بخواهیم به صورت کلی انواع همزن صنعتی اسلامی را دسته بندی کنیم باید بگویم میکسر ها به 5 دسته تقسیم می شوند.

دسته اول میکسر های آزمایشگاهی با ظرفیت ۱ الی ۲۰ لیتر ، دسته دوم میکسر های با ظرفیت ۵۰ الی ۳۰۰ لیتر و دسته سوم میکسر های ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ لیتر و دسته های بعدی میکسر هایی باظرفیت بالاتر که در قسمت میکسر ها توضیحات تکمیلی داده شده است. همچنین میتوان میکسرهای فوق را با ویژگی های مختلفی سفارش داد از جمله در نظر گرفتن درب ساده، متحرک و پنوماتیک که هر کدام از این میکسر ها با توجه به ویژگی هایی که دارند برای مواد مختلفی کاربرد دارند.

به عنوان مثال همزن صنعتی مناسب برای مواد خمیری همزن های ثابت هستند که قابلیت متحرک سازی آنها هم وجود دارد بسته به سفارش مشری. همزن های صنعتی بزرگ که معمولا به دلیل وزن زیادی که دارند آنها را به صورت ثابت طراحی می کنند قابلیت جابجایی ندارند. اما آن دسته که از دستگاه ها که ظرفیت پایین تر و یا سبک ترند قابلیت متحرک سازی آنها وجود دارد و اغلب در کنار پرمیل رنگسازی (اسیاب رنگ)مورد استفاده قرار می گیرند.

همزن های متحرک از طریق دو شفت سنگین ترین مواد خمیری را میکس می کنند. هردوی این شفت ها حول یک محور می چرخند و حرکتی به اصطلاح سیاره ای دارند و سرعت آنها به دلیل غلظت ماده که در دستگاه وجود دارد آهسته است. از این میکسر به عنوان بهترین و کاربردی ترین میکسر یاد می شود.

ساختار همزن های صنعتی

قسمت انتهایی این نوع همزن صنعتی به قسمت انتهایی مخزن نزدیک می باشد و به گونه ای طراحی شده است که ماده خمیری را از کف مخزن به مرکز آن پخش می کند تا فرآیند میکس یکدست آنجام شود و در همین حین مواد دیگر را به آن اضافه کند. نهایت ظرفیت ماده ای که برای این دستگاه در نظر گرفته شده 3 هزار لیتر می باشد. حال اگر بخواهند سرعت عملکرد و بهره وردی فرایند را افزایش دهند از همزن صنعتی با دومیکسر استفاده می کنند. در هر دستگاه دو همزن صنعتی وجود دارد که روی یک میله واسط نصب شده است و به گونه ای عمل می کند که همزن بالایی ثابت و همزن پایینی در حال چرخش و حرکت است. همزنی که در پایین قرار دارد از به شکل پره ای و جنس فولاد سخت می باشد. سرعت این همزن رنگ بین ۰ تا ۲۰۰ دور در دقیقه است.

ساخت و طراحی میکسر طراحی این میکسر رنگ به گونه ای است که تیغه های عمودی آن به صورت رفت و برگشتی نزدیک به هم در لابه لای هم طراحی شده که موجب می شود میکسر قدرت برش بالاتری داشته باشد تا با مواجه شدن با خمیر های غلیظ به مشکل برنخورد. همزن پایینی علاوه بر قدرت بالا بردن خمیر از کف مخزن به خمیر پاک کن هم مجهز می باشد. این عمل موجب می شود تا خمیر به در اطراف تانک نچسبد البته اگر همزن پایینی این قدرت را نداشته باشد به صورت دستی و با به کار گیری از حلال های مناسب قابل انجام است. در انتهای میکسر رنگ یک دریچه کوچک قرار داده شده که به وسیله آن خمیر به آسیاب هدایت می شود. کلاجی که روی شفت نصب شده باعث می شود حرکت هرکدام مستقل از هم باشد.

موارد استفاده از میکسر صنعتی

میکسر از جمله دستگاه هایی است که در صنایع مختلف استفاده میشود و بسیار کاربردی است. دستگاه های میکسر صنعتی عملکرد ساده ای دارند و از آنها برای میکس کردن مواد مختلف استفاده می شود. در ادامه برخی از صنایعی که از همزن استفاده می کنند آورده شده است:

  • صنایع شیمیایی: از میکسر می توان برای مخلوط کردن پودرها و مواد شیمیایی، شوینده های بهداشتی، مواد ضدعفونی کننده و… استفاده کرد.
  • صنایع داروسازی: برای ساختن و مخلوط کردن مواد دارویی، کرم های آرایشی و بهداشتی و مواد شوینده بهداشتی از همزن های صنعتی استفاده می شود.
  • صنایع غذایی: میکسر صنعتی را می توان برای هم‌ زدن انواع شربت، رب و عرقیجات گیاهی، حلیم پزی، شیرینی پزی و… به کار گرفت. البته باید توجه داشت که از هر میله میکسری در این صنعت نمی توان استفاده کرد. به منظور عدم رخ دادن انفعالات شیمیایی حین عمل میکس شدن، میله میکسر های مورد استفاده در صنایع غذایی باید از جنس فولاد ضد زنگ باشد.

کارخانه ها و خطوط تولید صنعتی در صنایع گوناگون نیاز به ترکیب کردن چند مواد با یکدیگر دارند. در این صنایع برای مخلوط کردن و همگن سازی انواع مواد از دستگاه های میکسر و مخلوط کن های صنعتی استفاده می کنند. انواع میکسر صنعتی توانایی ترکیب انواع ماده و مواد را بدون نیاز به اپراتور و دخالت دست، دارند. مخلوط کردن انواع مواد پودری، میکس کردن مواد پودری و مایع، مخلوط کردن مواد مایع با مایعات و… از جمله قابلیت های دستگاه میکسر صنعتی است. در ادام انواع این دستگاه، سفارش و قیمت دستگاه میکسر صنعتی را برای شما شرح خواهیم داد.

تجهیزات میکسر صنعتی یا مخلوط کن صنعتی، معمولاً با تیغه‌ها و موتورهایی طراحی می‌شوند که به‌طور خاص برای انجام مکانیزم‌های هندلینگ خاص طراحی شده‌اند. میکسر صنعتی مواد شیمیایی و مواد غذایی از پر کاربرد ترین انواع دستگاه های همزن صنعتی یا دستگاه میکس هستند. نمونه‌های متداول روش‌های مختلف پردازش شامل مخلوط کردن پودرهای خشک توسط میکسر پودر ، مخلوط کردن خمیرهای با ویسکوزیته بالا، همگن کردن، امولسیون کردن، تجمع یا کاهش اندازه ذرات است.

قیمت دستگاه میکسر صنعتی و میکسر پودری قیمت مخلوط کن پودر قیمت ریبون بلندر قیمت میکسر پودری

جنس دستگاه میکسر صنعتی

دستگاه های میکسر صنعتی باید از بهترین آلیاژ و جنس بدنه و مخزن ساخته شوند. در غیر این صورت ممکن است به دلیل ترکیبات مواد بکار رفته و خاصیت ضد آهن آن ها، دستگاه شما دچار آسیب، زنگ زدگی، خوردگی دچار شود. خصوصا در زمینه همگن سازی مواد شیمیایی باید از بهترین جنس استفاده شود. مجموعه صنعتی زاگرس ماشین از بهترین نوع آلیاژ ها و جنس بدن، با فولاد ضد زنگ با کیفیت در طراحی و ساخت این دستگاه استفاده می کند. کیفیت بکار رفته در جنس این دستگاه در قیمت دستگاه میکسر صنعتی تاثیر گذار است. همچنین این دستگاه مجهز به تیغه بلند و تیز و به همراه پارویی پهن و کوتاه می باشد. نام دیگر این دستگاه میکسر ریبون بلندر می باشد

قیمت دستگاه میکسر صنعتی

به دلیل بالا رفتن قیمت ها به صورت دائمی و تورم شدید در کشور، امکان درج قیمت دستگاه میکسر صنعتی وجود ندارد؛ در نتیجه برای استعلام قیمت انواع این میکسر ها و مخلوط کن های صنعتی با ما تماس بگیرید.

فروش دستگاه میکسر صنعتی در زاگرس ماشین با بهترین کیفیت و ارزان ترین قیمت نسبت به دیگر مراکز. خرید شما از این مرکز بدون واسطه و به صورت مستقیم از کارخانه می باشد.

قیمت میکسر صنعتی مدل پارویی

میکسر مدل پارویی مجهز به تیغه های به شکل پارو می باشد که تیغه های بزرگ و نسبتا تیزی هستند. این تیغه های پارویی به صورت افقی به چرخش در می آیند. کاربرد این دستگاه بیشتر در شیرینی پزی ها، صنعت مواد غذایی، تولید نان، قنادی و… کاربرد دارند. برای استعلام قیمت دستگاه میکسر پارویی با ما در تماس باشید.

قیمت میکسر پودری

میکسر پودری از پرکاربرد ترین و محبوب ترین نوع میکسر های صنعتی می باشد.

تیغه های صاف و نواری بلندر صنعتی با قدرت می تواند مواد پودری را با هم مخلوط کند.

این مخلوط کن پودری قبل از بسته بندی و دستگاه کیسه پر کن پودری قرار دارد.

این نوع میکسر دارای ورودی و خروجی پودر میباشد که توسط اپراتور صورت می گیرد.

این میکسر در انواع خط تولید ژله – خط تولید آرد – خط تولید سنگ مصنوعی کاربرد دارد.

برای استعلام قیمت دستگاه میکسر صنعتی پودری با ما تماس بگیرید.

میکسر صنعتی هموژنایز

این میکسر نوعی دستگاه هموژنایزر صنعتی می باشد که در زمینه تولید لبنیات کاربرد دارد.

این میکسر توانایی مخلوط کردن چربی ها در مایعات به صورت یکنواخت را دارد.

از این دستگاه در کارخانه و تولیدی های مواد لبنی برای همگن سازی بسیار استفاده می شود.

قیمت میکسر صنعتی درام

میکسر درام یا دستگاه پن میکسر که از آن در صنعت مصالح ساختمانی استفاده می شود.

برای مخلوط کردن و ترکیب مواد مختلف به صورت یکنواخت مورد استفاده قرار می گیرد.

این دستگاه در تهیه و تولید بتن نقش بسیار مهمی دارد.

برای استعلام قیمت دستگاه میکسر صنعتی درام یا پن با ما تماس بگیرید.

همچنین در تولید و مخلوط سازی مواد اولیه تولید چسب نیز از این دستگاه استفاده می شود.

قیمت مخلوط کن صنعتی مایعات

توسط آن می توان ترکیب مایعات که ویسکوزیته آن پائین باشد، انجام داد.

پس از انجام میکس و همگن سازی مایعات نیاز به پرکن مایعات خواهید داشت.

برای استعلام قیمت دستگاه میکسر صنعتی مایعات، پودری، چرب و… با ما تماس بگیرید.

قیمت میکسر صنعتی روبی

همزن صنعتی روبی یک دستگاه صنعتی است که برای مخلوط کردن و همزن کردن مواد در صنایع مختلف استفاده می‌شود. این دستگاه به دلیل عملکرد قدرتمند و قابلیت تحمل بار بالا، در صنایع غذایی، شیمیایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و سایر صنایع مرتبط استفاده می‌شود.

همزن صنعتی روبی معمولاً دارای یک موتور قدرتمند است که از طریق یک محور و اتصالات مکانیکی به یک میکسر یا همزن مرتبط متصل می‌شود. این میکسرها می‌توانند دارای قفسه‌های مختلف، آویزها یا پره‌های متحرک باشند که بسته به نیاز و کاربرد مورد استفاده قرار می‌گیرند.