چرخ گوشت صنعتی از مهمترین تجهیزات آماده سازی برای رستوران ها، کبابی ها و تمام کسب و کارهایی است که احتیاج به آماده کردن و چرخ کردن حجم زیادی از گوشت است. این چرخ گوشت صنعتی به طور کامل از استنلس استیل ضدزنگ ساخته شده است و کیفیت بالایی از سلامت و بهداشت را دارا است. چرخ گوشت صنعتی، سرعت عمل سرآشپزها را افزایش می دهد و بازدهی آشپزخانه صنعتی را به شکل چشمگیری بالا می برد.

چرخ گوشت صنعتی چیست؟

چرخ گوشت ابزاری برای چرخ کردن گوشت است؛ تا برای استفاده های گوناگون و طبخ به شکل های مختلف آماده شود. اختراع آن به قرن نوزدهم و آشپزی آلمانی برمی گردد. امروزه چرخ گوشت ها در دسته بندی های مختلف خانگی و صنعتی پیشرفت های بسیاری در طراحی و ساخت کرده اند و بسیار پر قدرت تر و ایمن تر ظاهر شده اند.

چرخ گوشت صنعتی یکی از ابزارهای ضروری است که در هر آشپزخانه فست فود، قصابی، مکان های تجاری، رستوران ها از آن استفاده می شود. چرخ گوشت های صنعتی می توانند حجم بالایی از گوشت را چرخ کنند.

چرخ گوشت های صنعتی می توانند گوشت های یخ زده، و یا تکه های بزرگ گوشت را به راحتی چرخ کنند.

انواع چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت صنعتی انواع مختلفی را شامل می شود. از جمله چرخ گوشت صنعتی چرخ دار یا بدون چرخ. چرخ گوشت صنعتی رومیزی یا ایستاده. چرخ گوشت صنعتی یخچال دار یا بدون یخچال. تنوع در چرخ گوشت صنعتی بسیار زیاد است و این امر برای متقاضیان نوید بخش است؛ چراکه می توانند نمونه دلخواه خود را منطبق بر نیازشان بیابند.

 

چرخ گوشت صنعتی رومیزی

این نوع چرخ گوشت برای چرخ کردن گوشت در حجم کم استفاده می شود. چرخ گوشت های مدل 12 تا بعضی از مدل های 42 در این گروه قرار می گیرند.

چرخ گوشت صنعتی مبله

چرخ گوشت هایی که دارای پایه، کابینت زیر چرخ گوشت هستند و یا چرخ گوشت هایی که در اندازه بزرگ طراحی شده و ارتفاع زیادی دارند را چرخ گوشت صنعتی مبله می گویند.

چرخ گوشت های صنعتی براساس قیمت تمام شده و توان موتور به دو دسته تقسیم می شود: چرخ گوشت تسمه ای و چرخ گوشت گیربکسی.

چرخ گوشت صنعتی تسمه ای

از تسمه به عنوان انتقال دهنده انرژی بین موتور و قطعات داخلی استفاده می شود. از کاربردهای خوب مدل های چرخ گوشت تسمه ای این است که به راحتی می توان مواد غذایی آب دار مانند سیب زمینی و یا پیاز را به طور جداگانه و یا همراه با گوشت، چرخ کرد. این کار صدمه ای به قطعات داخلی چرخ گوشت صنعتی تسمه ای وارد نمی کند، زیرا تسمه از جنس پلاستیک است و با آب این مواد غذایی واکنش نشان نمی دهد.

چرخ گوشت صنعتی گیربکسی

در واسطه ی میان موتور و قطعاتی مانند گلویی، روده و تیغ از چرخ دنده ها و گیربکس استفاده شده است. این نوع طراحی باعث می شود تا تمام توان خروجی موتور به قسمت چرخ کردن برسد علاوه بر آن چرخ گوشت گیربکسی می تواند در قدرت ها و توان های مختلف نیز کار کند. دلیلی که سبب می شود بعضی از مشتریان تمایل به خریدن این دستگاه نداشته باشند این است که زمانی که شما از مواد غذایی آب دار مانند پیاز در این سری از چرخ گوشت ها استفاده کنید، آب این مواد وارد چرخ دنده ها و گیربکس می شود و روغن آنها را پاک می کند. پاک شدن روغن ها سبب می شود تا این مدل از چرخ گوشت بعد از مدتی به سر و صدا بیفتد و در آخر خراب شود.