گیربکس صنعتی چیست؟
گیربکس صنعتی یکی از قطعات حیاتی در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی است و به صورت گسترده در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، معادن، نقت و گاز، پتروشیمی، فلزکاری و … مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه نقش مؤثری در عملکرد و کارایی کل سیستم دارد و در بعضی موارد حتی می تواند از خطرات و آسیب های احتمالی برای دستگاه ها و نفرات جلوگیری کند. به طور کلی، گیربکس صنعتی وسیله ای مکانیکی است که برای انتقال نیرو از یک شفت (محور) چرخان به محور دیگری در ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. هدف استفاده از گیربکس ها، کنترل سرعت و گشتاور ورودی و تنظیم آن به میزان دلخواه است. گیربکس های صنعتی را بر اساس نوع دنده های آن ها به 4 دسته هلیکال، مخروطی، حلزونی و خورشیدی تقسیم بندی می کنند که هرکدام ویژگی ها، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند.
قطعاً انتخاب گیربکس مناسب به عوامل متعددی از جمله گشتاور مورد نیاز، نسبت تبدیل سرعت، شرایط کارکرد و کاربرد مورد نظر بستگی دارد؛ به همین علت تولید کنندگان این محصولات، طیف وسیعی از گیربکس ها را برای برآورده نمودن هر خواسته و نیاز صنعتی طراحی و تولید می کنند. در این مقاله به یررسی انواع گیربکس های صنعتی، کاربردها، مشخصات و ویژگی های هر یک پرداخته و در پایان نکاتی در خصوص انتخاب و نحوه استفاده از آن ها بیان می کنیم
نحوه عملکرد گیربکس صنعتی
این امر از طریق درگیری چرخ دنده ها با یکدیگر میسر می شود. واضح است که هرچه سطح درگیری دندانه ها باهم بیشتر باشد انتقال قدرت با کیفیت و راندمان بهتری انجام خواهد شد. این چرخ دنده ها عموما سایزهای مختلف و حالت های ساخت متفاوتی دارند. از درگیری چرخ دنده ها با یکدیگر گشتاور ورودی به گیربکس در قسمت خروجی مقدار متفاوتی خواهد بود. هدف اصلی استفاده از گیربکس صنعتی نیز همین است که گشتاور تولید کند و برای چرخاندن تجهیز بعدی مورد استفاده می گردد.
دسته بندی گیربکس صنعتی
کلی ترین دسته بندی گیربکس های صنعتی به صورت زیر می باشد:
1- گیربکس افزاینده
این گیربکس ها همانطور که از نام آن پیداست، دور ورودی به گیربکس را افزایش می دهد. از گیربکس افزاینده در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی مثل توربین باد استفاده زیادی می شود. گیربکس افزاینده عموما به صورت سفارشی ساخته می شود و به صورت موجودی در انبار موجود نمی باشد.
2- گیربکس کاهنده
این نوع گیربکس ها که در بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ و حتی دستگاه های خانگی کاربرد دارد، با کاهش دور ورودی به گیربکس و تحویل آن در قسمت خروجی باعث افزایش گشتاور شده و تجهیز مصرف کننده را به چرخش در می آورد. گیربکس صنعتی کاهنده بسیار پر مصرف بوده و سهم بزرگی از تولیدات کارخانجات گیربکس سازی را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت و گستره وسیع استفاده گیربکس صنعتی کاهنده به معرفی انواع گیربکس کاهنده می پردازیم. برای اطلاع از قیمت گیربکس حلزونی با ما در تماس باشید.
انواع گیربکس صنعتی کاهنده
- گیربکس حلزونی
- گیربکس هلیکال
- گیربکس خورشیدی
- گیربکس سایکلو
1- گیربکس حلزونی
گیربکس حلزونی از یک دنده ماردون فولادی به عنوان ورودی و یک دنده حلزونی برنجی (آلیاژ فسفر-برنز) که شافت خروجی به آن متصل می شود، تشکیل شده و جهت انتقال قدرت را 90 درجه تغییر می دهد. این گیربکس ها به گیربکس 90 درجه نیز شناخته می شود.
گیربکس حلزونی دارای لقی نسبتا بالا نسبت به انواع دیگر گیربکس صنعتی بوده و نتیجتا راندمان پایین تری تا حدود 65% دارد.
– گیربکس هلیکال
گیربکس هلیکال از مجموعه ای چرخ دنده های مارپیچ یا سوزنی (بستگی به نسبت کاهش دور دارد) ساخته می شود. پروفیل دندانه ها معمولا به صورت منحنی اینولوت (involute) بوده و سطح درگیری مناسبی را بین دندانه ها ایجاد می کند، از این رو راندمان نسبتا مناسبی (بالای 85%) ارائه می دهد.
گیربکس هلیکال انواع مختلفی دارد:
1- هلیکال شافت مستقیم: محور ورودی و خروجی گیربکس در یک راستا قرار دارد.
2- هلیکال شافت بغل (پینیون کراونویل): از دنده های مخروطی BEVEL ساخته می شود و تغییر زاویه 90 درجه در جهت خروجی نسبت به جهت ورودی ایجاد می کند.
3- هلیکال آویز: محور ورودی و خروجی به صورت موازی با هم قرار دارد.
4- هلیکال شافت موازی و شافت متعامد: معمولا گیربکس های هلیکال سنگین کار که بعضا تحت عنوان گیربکس صنعتی شناخته می شود، با نام شافت موازی و شافت متعامد (بستگی به جهت خروجی گیربکس دارد) بین صنعتگران نامیده می شود.
– گیربکس خورشیدی
مکانیزم گیربکس خورشیدی به این صورت است که یک چرخ دنده در مرکز قرار دارد، سه چرخ دنده با دنده خورشیدی در ارتباط هستند و به آنها چرخ دنده سیاره ای گفته می شود. این مجموعه روی یک دنده بزرگتر (دنده internal) حرکت می کنند و باعث کاهش دور و افزایش گشتاور خواهد شد.
راندمان گیربکس خورشیدی عموما بالای 95% بوده و نسبت تبدیل های بالا و در نتیجه دور خروجی بسیار پایین تا 0.1 دور دقیقه با استفاده از گیربکس خورشیدی قابل تامین می باشد.
– گیربکس سایکلو
این نوع گیربکس که عمر اختراع بسیار کمتری نسبت به سایر انواع گیربکس صنعتی دارد، فاقد هرگونه چرخ دنده بوده و با یک مکانیزم انعطاف پذیر و خارج از مرکز (Eccentric and Flexible) کار می کند.
شوک پذیری بسیار بالا مهمترین ویژگی طراحی گیربکس سایکلو بوده و باعث شده برای مصارف با شوگ ناگهانی بالا مثل دستگاه های حفاری مناسب باشد.
کاربردهای گیربکس صنعتی
گیربکس های صنعتی شامل طیف وسیعی از محصولات با طراحی و مشخصات فنی مختلف می شوند که هریک مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند. از این محصولات در صنایع مختلف همچون تجهیزات کشاورزی، ماشین آلات صنعتی، اتوماسیون های صنعتی، دستگاه های ساختمانی، معادن و … استفاده می شود. در ادامه به کاربردهای گیربکس صنعتی به تفکیک نوع آن ها می پردازیم.
کاربردهای گیربکس هلیکال شافت مستقیم
گیربکس های هلیکال انواع مختلفی دارند و به مصرف انرژی بهینه، راندمان بالا و عملکرد روان معروف هستند. به همین علت در اکثر صنایع طرفداران خود را دارند. از گیربکس هلیکال شافت مستقیم برای مصارف و کاربردهای سنگین استفاده می شود. مهم ترین کاربردهای گیربکس هلیکال شافت مستقیم عبارتند از:
- صنایع پلاستیک
- صنایع سیمان
- صنایع لاستیک
- انواع پمپ
- میکسرها
- خنک کننده ها
- نوار نقاله ها
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این گیربکس ها، مقاله آشنایی با گیربکس شافت مستقیم را مطالعه فرمایید.
کاربردهای گیربکس حلزونی
گیربکس های حلزونی با اندازه نسبتاً کوچک و نسبت تبدیل بالایی که دارند، معمولاً در کاربردهایی که فضای محدودی دارند استفاده می شوند. رایج ترین کاربردهای گیربکس حلزونی شامل موارد زیر می شود:
- نوار نقاله ها (کانوایر)
- بالابرها
- ماشین های بسته بندی
- میکسرها
- صنایع و تجهیزات کشاورزی
- گیربکس نانوایی
کاربردهای گیربکس خورشیدی
گیربکس های خورشیدی با طیف وسیعی از نسبت های دنده و با هر دو مدل کاهنده و افزاینده تولید و عرضه می شوند. طراحی سیاره ای چرخ دنده های گیربکس خورشیدی، امکان توزیع یکنواخت نیرو در سراسر چرخ دنده ها و ایجاد گشتاور بسیار بالا را فراهم می سازند. از جمله کاربردهای گیربکس خورشیدی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- روباتیک صنعتی
- دستگاه های CNC
- چاپگرهای سه بعدی
- توربین های بادی و آبی
- صنایع نظامی
- دستگاه های خرد کن (Shredder)
- کاربردهای سنگین صنعتی
برای آشنایی بیشتر با گیربکس های خورشیدی، می توانید مقاله گیربکس خورشیدی چیست را مطالعه فرمایید.
کاربردهای گیربکس بول هلیکال
از گیربکس های بول هلیکال یا مخروطی زمانی استفاده می شود که نیاز به تغییر جهت نیرو بین شفت ورودی و خروجی باشد. از جمله کاربرهای گیربکس بول هلیکال می توان موارد زیر را نام برد:
- صنایع نساجی
- الواتورها
- میکسرها
- ماشین های چاپ
- صنایع دریایی
- نوار نقاله
کاربردهای گیربکس شفت موازی و آویز
گیربکس های شفت موازی و آویز، معمولاً از چرخ دنده های هلیکال استفاده می کنند و زیرمجموعه این گیربکس ها به شمار می روند. رایج ترین کاربردهای گیربکس شفت موازی و آویز شامل:
- راهبر جرثقیل
- نورد
- دستگاه های جداسازی (Classifier)
- کمپرسور
- میکسر
گیربکس های اکسترودر را هم می توان یکی از انواع گیربکس شفت موازی دانست که برای کاربرد خاصی با همین نام (دستگاه اکسترودر) به کار می رود. برای آشنایی بیشتر با این گیربکس ها، مقاله پارامتر انتخاب گیربکس اکسترودر را مطالعه فرمایید.
کاربردهای گیربکس سایکلو
گیربکس های سایکلو با طراحی خاص خود، امکان استفاده در همه کاربردهای صنعتی را دارند ولی به دلیل هزینه بالا در ایران استفاده چندانی از آن ها نمی شود. این گیربکس ها لقی پایین، صدای کم و شوک پذیری بسیار زیادی دارند. مهم ترین کاربردهای گیربکس سایکلو عبارتند از:
• میکسرهای صنعتی
نوع گیربکس صنعتی | کاربرد |
گیربکس هلیکال شافت مستقیم | صنایع سیمان، لاستیک، پلاستیک، انواع پمپ، میکسر، خنک کننده، نوار نقاله |
گیربکس بول هلیکال | صنایع نساجی، الواتور، میکسر، ماشین چاپ، صنایع دریایی، نوار نقاله |
گیربکس آویز/ شفت موازی | راهبر جرثقیل، نورد، دستگاه های جداسازی، کمپرسور، میکسر |
گیربکس های حلزونی | نوار نقاله، بالابر، ماشین بسته بندی، میکسر، صنایع کشاورزی، گیربکس نانوایی |
گیربکس خورشیدی | روباتیک صنعتی، دستگاه CNC، پرینتر سه بعدی، توربین بادی و آبی، صنایع نظامی، شریدر، کاربردهای سنگین |
گیربکس اکسترودر | دستگاه اکسترودر |
گیربکس سایکلو | همه کاربردها مخصوصاً میکسرها |
اجزای اصلی گیربکس صنعتی
- مجموعه چرخ دنده (در برخی گیربکس ها مکانیزم انتقال قدرت بدون حضور چرخ دنده امکان پذیر است)
- پوسته
- بلبرینگ و یاتاقان
- کاسه نمد و انواع نشت بند
- پیچ تخلیه و کنترل روغن
- شافت (یا هالوشافت) ورودی و خروجی
– چرخ دنده
مجموعه چرخ دنده ها نقش اصلی انتقال قدرت را در گیربکس ایفا می کنند. سایز و نوع چرخ دنده ها بسته به نوع گیربکس می تواند متفاوت باشد. هر نوع دنده ویژگی خاصی دارد و برای نوع خاصی از انتقال قدرت مناسب است.
برای شناخت بیشتر آنها لازم است مهمترین انواع چرخ دنده معرفی شوند:
- چرخ دنده ساده Spur
- چرخ دنده مارپیچ Helical
- چرخ دنده مخروطی Bevel
- چرخ دنده حلزونی Worm
- چرخ دنده خورشیدی Internal یا Planetary
لازم به ذکر است که دنده ها می توانند ترکیبی از دو نوع نیز باشند. به عنوان مثال دنده مخروطی هم در حالت مارپیچ و هم در حالت ساده (سوزنی) قابل تولید است. دنده های جناغی نیز ترکیبی از چند نوع دنده هستند.
2- پوسته گیربکس
محفظه ای که متعلقات و اجزای مختلف گیربکس در آن قرار می گیرد پوسته نامیده می شود. عموما داخل پوسته روغن مناسب برای حرکت چرخ دنده ها ریخته می شود و از جنس های مختلفی مثل آلومینیوم، چدن داکتیل، چدن ریخته گری و… در شرکت های تولید کننده قابل ساخت می باشد.
3- بلبرینگ و یاتاقان
تحمل بارهای محوری و شعاعی وارد شده به شافت های دنده ها توسط بیرینگ ها انجام می شود. برای هر نوع گیربکس، بلبرینگ خاصی استفاده می شود. به عنوان مثال برای گیربکس های سنگین کار بلبرینگ های باکیفیت تر استفاده می شود، ممکن است برای نوعی گیربکس بلبرینگ 2RS و یا 2Z استفاده شود.
ضمن اینکه نوع، کیفیت و برند بلبرینگ استفاده شده در گیربکس در مواقع خاص بنا به سفارش مشتری می تواند شخصی سازی شود.
4- کاسه نمد
هر جا که محفظه ای وجود دارد که درون آن روغن جای دارد، کاسه نمد یا انواع نشت بند مثل اُرینگ نقش مهمی را ایجاد می کند. علاوه بر جلوگیری از نشت روغن، جلوگیری از ورود گرد و غبار و همچنین رطوبت از دیگر وظایف کاسه نمد در گیربکس صنعتی می باشد.
5- پیچ روغن
پیچ هایی روی گیربکس ها وجود دارد که برای تخلیه روغن (معمولا در زیر گیربکس قرار دارد) یا کنترل سطح روغن استفاده می شود. همچنین پیچ تخلیه هوای داغ داخل گیربکس روی پوسته اکثر گیربکس های صنعتی جایگذاری شده است.
6- شافت ورودی و خروجی
با توجه به تنوع گسترده نحوه اتصال گیربکس به محرک و یا ماشین (مصرف کننده) شافت خروجی و شافت ورودی مدل های متفاوتی می تواند داشته باشد. محورهای ورودی و خروجی به صورت سالید شافت یا هالوشافت (شافت سوراخ دار) در مدل های ساده، هزارخاری و… می توانند باشند اما پرکاربرد ترین مدل، نوع ساده آن می باشد زیرا به راحتی با استفاده از کوپلینگ یا کوپل مستقیم تجهیزات، قابلیت انجام انتقال قدرت را دارد.
مهمترین مشخصه های گیربکس صنعتی
برای خرید گیربکس صنعتی نیاز است که مهمترین مشخصه های مربوط به آن را به خوبی شناخته و هنگام خرید آنها را به کار بگیریم.
نسبت تبدیل گیربکس صنعتی
حاصل تقسیم دور خروجی به دور ورودی گیربکس نسبت تبدیل (Ratio) را به دست می دهد. به عبارت دیگر اگر نسبت تبدیل گیربکس N باشد، به ازای هر N دوری که محرک در یک دقیقه بزند، خروجی گیربکس یک دور در دقیقه می چرخد. برای گیربکس های مختلف دامنه نسبت تبدیل قابل تولید متفاوت است. مثلا برای گیربکس حلزونی نسبت تبدیل 1:7 تا 1:100 تولید می شود.
نکته قابل توجه این است که برخی گیربکس ها با چند مرحله کاهش دور، گشتاور بالاتری تولید می کنند و نسبت تبدیل کل گیربکس معادل حاصلضرب نسبت تبدیل هر گیربکس در هم می باشد.
شافت ورودی و شافت خروجی
نوع ورودی گیربکس می تواند به صورت سالید شافت، هالوشافت، فلنجدار،… باشد. خروجی گیربکس نیز می تواند به صورت سالید شافت، هالوشافت مادگی، شافت نری و فلنجدار، … تولید شود.
برای خرید گیربکس باید نوع ورودی و خروجی آن کاملا مشخص باشد.
باید توجه داشت که به گیربکسی که قسمت خروجی آن به صورت سالید شافت ساده (بدون فلنج) باشد اصطلاحا گیربکس پایه دار نیز گفته می شود.
انتخاب گیربکس صنعتی مناسب
برای انتخاب گیربکس صنعتی مناسب باید اطلاعاتی در مورد توان ورودی به گیربکس، نسبت تبدیل گیربکس، نوع خروجی گیربکس (که همگی از محاسبات مربوط به تجهیز مورد طراحی ناشی می شود) و کاربری آن آشنا باشید.
گیربکس فلندر مدل H2SH
گیربکس فلندر مدل H2SH یا دو استیج به توجه به تعداد محور خود(2 محور) یکی از انواع گیربکس های فلندر آلمان است که توسط مهندیسن زبده این شرکت طراحی و روانه بازار شده است.
مدل H2SH در نسبت های 6.3 تا 22.4 در نامیک سنتر موجود و آماده خرید و ارسال برای شماست. این گیربکس، با توجه به سایز های موجود در وزن های حدودی 190 تا 25000 کیلوگرم طراحی و تولید شده است. در صورتی که به مشاوره قبل از خرید نیاز دارید، به شما پیشنهاد میکنیم که با کارشناسان مجرب ما در نامیک سنتر در ارتباط باشید.
گیربکس حلزونی تیپ 25
نقد و بررسی اجمالی
گیربکس حلزونی تیپ 25 و در کل کلیه گیربکس های حلزونی به صورت کلی از دو بخش اصلی تشکیل شده است. محور فولادی به نام ماردون که جریان انرژی را از ورودی دریافت کرده و به یک چرخ دنده بشقابی از جنس برنج سخت شده می رساند.
این ساده ترین تعریفی است که می توان از نحوه عملکرد این نوع گیربکس کرد. اما اگر بخواهیم به صورت دقیق تری به این موضوع نگاه کنیم موتجه خواهیم شد که اساس کار همه گیربکس های صنعتی به همین گونه است.
ماردون انرژی را از منبع انرژی یا دستگاه مقابل دریافت کرده و به وسیله چرخ دنده برنجی که پیش تر گفتیم گشتاور مورد نظر برای استفاده را تامین می کند. از دیگر اجزای گیربکس می توان به شافت، بلبرینگ و پوسته اشاره کرد. جنس پوسته گیربکس در تیپ های پایین عموما به صورت آلومینیومی است.
این امر باعث کاهش وزن چشم گیر و سهلوت در استفاده آن هاست. اما در تیپ های بالاتر که مصارف سنگین تری دارند از جنس چدن ساخته می شود تا مقاومت بالاتری داشته باشند. از دیگر اجزای آن شافت ، بلبرینگ و یک پوسته مکعبی شکل می باشد.
چرخدنده ورودی این گیربکس از جنس برنج سخت شده و سنگ زده ساخته شده تا باعث افزایش طول عمر و صدای کمتر گیربکس حین فعالیت شود.
گیربکس حلزونی تیپ 25 یکی از انواع گیربکس های حلزونی با جثه ای کوچک و البته قدرت و گشتاور پایین است که در مصارف گوناگونی استفاده می شود. این گیربکس دارای عملکردی بسیار روان و از نوع اتصال فلنچ دار و نیم فلنچ است.این مدل از گیربکس های حلزونی که عمدتا ساخت کشور چین هستند، دارای کیفیت مطلوب و مشکل از چرخنده های برنجی، ماردون فولادی و یک پوسته یا هاب آلومینیومی است.
برای خرید گیربکس حلزونی تیپ 25 به چند نکته مهم باید توجه داشت:
تیپ و اندازه:
بر اساس دنده های خروجی گیربکس حلزونی به تیپ های مختلف تبدیل می شود که بر این اساس قطر شافت خروجی و قطر شافت ورودی تغییر میکند. بنابراین با توجه به ابعاد و اندازه ها قدرت الکتروموتوری که قصد خرید آن را دارید متفاوت است.
نسبت و فریم
به زبانی بسیار ساده هرچه نسبت گیربکس بالاتر رود تعداد دور های خروجی کمتر شده و قدرت گیربکس بالاتر می رود.
این گیربکس تیپ 25 در نسبت های 1/7.5 – 1/10 – 1/15 – 1/20 – 1/25 – 1/30 – 1/40 – 1/50 – 1/60 قابل خریداری می باشد. همچنین باید اشاره کرد که این گیربکس در فریم 80،90 و 100 با پوسته آلومنیومی در فروشگاه نامیک سنتر موجود است.
قدرت و گشتاور
در استفاده هایی که بار روی گیربکس زیاد است گیربکسی باید انتخاب شود که دور خروجی کمتر اما قدرت بیشتری منتقل می کند. این ساده ترین تعریف گشتاور است.
برای خرید گیربکس صنعتی حلزونی تیپ 25 توجه داشته باشید قطر شافت خروجی 11 است و شافت ورودی 9 میلی متر است که با این موضوع برای انتخاب الکتروموتور برای این گیربکس حتما باید الکتروموتور 0.09kw را انتخاب کرد.
فریم و نوع اتصال
ابعاد گیربکس ما از جمله فلنچ و شافت ورودی گیربکس برای اتصال به الکتروموتور تک فاز به اصطلاح فریم نامیده می شود. هر تیپ از گیربکس های حلزونی معمولا داری چند فریم هستند که ابعاد شافت ورودی در هر فریم منحصر به فرد می باشد.
این نوع گیربکس در انواع نوار نقاله، انواع میکسر، همزن، نوار نقاله مواد غذایی و…. مورد استفاده قرار می گیرد و به دو مدل اتصال فلنچ کوچک(B14) و فلنچ بزرگ(B4) تقسیم می شود. شما عزیزان می توانید پیش از خرید گیربکس صنعتی با کارشناسان مجرب فروشگاه نامیک سنتر استور مشاوره کرده تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
گیربکس حلزونی دو سر شافت
نقد و بررسی اجمالی
گیربکس حلزونی دو سر شافت یا دو سر شفت یکی از انواع پر کاربرد حلزونی هاست که تفاوت چندانی در نوع کارایی با سایر هم خانواده های خود ندارد اما در موارد خاصی استفاده می گردد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
موارد استفاده گیربکس دو سر شافت
زمانی که می خواهیم از تسمه برای اتصال به الکتروموتور استفاده کنیم ای مدل دو سر شفت یا شافت محبوبیت زیادی پیدا می کند. توجه داشته باشید که این گیربکس را نمی توان به صورت کوپل شده با موتور استفاده کرد و فقط باید از تسمه بهره برد.
گیربکس حلزونی دو سر شافت در صنایعی مانند دستگاه های نوار نقاله و برش لیزری استفاده می گردد. به طور کلی دستگاه هایی که به اتصال سری نیاز دارند از این مدل استفاده می کنند.
این مدل دو سر شافت در دو تیپ 50 و 63 برای شما عزیزان با برند پاور تولز قابل سفارش و خریداری است
گیربکس قورباغه ای pm650
نقد و بررسی اجمالی
گیربکس قورباغه ای pm650 شامل دو چرخ دنده حلزونی و دو بشقابی می باشد و به دلیل طراحی ساده و نصب آسان در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع گیربکس ها از نظر طراحی ساده و امکانات نصب متنوع در صنایع مختلف مانند: تسمه نقاله، غلتک لاستیکی، صنایع معدنی، میکسر، میکسر، صنعت پلاستیک کاربرد دارند.
مشخصات فنی
- نوع گیربکس PM
- فاصله مرکز : 650
- دامنه نسبت : 8 تا 48
- بار شعاعی بر روی محور خروجی20000
- حداکثر دمای گیربکس: 80
- حداکثر گشتار خروجی : 14500 نیوتن متر
- راندمان: 97%
- وزن : 830
- حجم روغن : 55 لیتر
- بار های متناوب ( متغیر یا ثابت )
- بار های یک طرفه یا برگشت پذیر
- چرخش محور در هر دو جهت امکان پذیر است
- حداکثر گرد و غبار 10 میلی گرم در متر مکعب
- حداکثر دمای محیط 50 درجه سانتیگراد